Alfa Romeo 4C

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Altmann

Sicer bova malo zasla iz teme, a vseeno, koncno tudi to spada v kompletno sliko znamke AR.

V moji blizini sta dva pooblascena prodajalca z AR. Nekako 4 ali 5 let nazaj, ko sem bil v fazi, da bi si omislil novo Alfo sem iskal podatke, prospekte.. Konkretno takrat za AR 159.
Prvi prodajalec mi pove, da prodaja in servisira samo se FIAT-e, drugi je imel tudi Alfe, a nikakersnih prospektov. Mi je razkazal auto, to drzi, obljubil mi je pa tudi prospekte in obljubil, da mi jih poslje na dom.
Prospektov se vedno nimam!
Potem se pa sprasujejo, zakaj ne gre prodaja Alf.
Kaksna dva meseca nazaj pa pri tem istem prodajalcu vidim, kako se vedno ponuja NOVE AR 159

Slika

Slika

:?:

Hocem reci, Zentrala se nekaj miga, Vrti oglase po TV, med Top Gearom stalno gledamo Julko, prodajni servisi so pa porazni.
Tole AR 4C sem sel gledati v Aalen, t.j. ca 100 KM od mene, eno majhno mesto kjer se lisica zajcu dobro jutro zazeli. A Stuttgart... ena sama tema. Zal.

Da bo slika popolna; ravno ju3 peljem mojo Bello na veliki servis... na pooblasceni servis, kjer mi bo mehanik privat naredil servis, ker imam prestar auto za njih!!??

Se opravicujem za OFF...
simnov
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 147 Ts 1.6 Distinctive
2006 120KM

Si predstavljate servo volan na gokartu :lol:
rogi
Alfa Freak
Alfa Freak

alfa_samec napisal/-a: Jaz mimogrede še vedno čakam na informacijo o tem kdaj in za koliko bo na voljo v Sloveniji, ker sem želel dati na portal novico. Mislim, sem na AT pisal in klical pred parimi meseci, odgovora jasno še ni, niti kaj v smislu "hvala za zanimanje, ko bomo kaj vedeli vam sporočimo". Nič, megla, niente.
Ti jaz dam direkt informacijo: AT je dobil za Slovenijo 2kom launch ed., eno belo in eno rdečo. Ena bo ostala tu, drugo je kupil en Hrvat. Za Hrvaško so še trije komadi, se pravi na hrvaškem bodo 4 komadi skupaj s to slovensko. Za navadne bodo pa mogoče že do konca meseca vedeli kolko se jih bo dalo naročit in za kako ceno.
Slika
Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia 844
Kraj: Ljubljana

alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

Mater je lepa,tudi v beli =D>
Grem pogledat,če sem dobil na lotu :D
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Loto ne bi nič pomagal, ker so za 2014 že razprodane. LE izvedenka je bila prodana že pred več kot pol leta, običajne pa takoj po sejmu, ko se jo je lahko naročilo.

2015 torej ali še kaj pozneje - sploh če drži podatek, da sta nam namenjeni samo 2 komada 4c.
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

nisem zasledil toda zakaj bodo proizvedli manjšo št. avtomobilov kot je povpraševanje.
Ali ni poanta ponudbe prebliževanje ali doseganje povpraševanja s tem namreč dosežeš ravnovesje in željeno ceno.
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

Karbonskih šasij ne morejo narediti več kot toliko na leto.
sasoz
Alfist
Alfist
Vozilo: Alfa 156SW 1.9 16v
Kontakt:

Pomojem je problem ker vse delajo ročno in to pomojmsestavlja par delavcev.
mare87
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta
Kraj: Škocjan
Kontakt:

rogi napisal/-a:
alfa_samec napisal/-a: Jaz mimogrede še vedno čakam na informacijo o tem kdaj in za koliko bo na voljo v Sloveniji, ker sem želel dati na portal novico. Mislim, sem na AT pisal in klical pred parimi meseci, odgovora jasno še ni, niti kaj v smislu "hvala za zanimanje, ko bomo kaj vedeli vam sporočimo". Nič, megla, niente.
Ti jaz dam direkt informacijo: AT je dobil za Slovenijo 2kom launch ed., eno belo in eno rdečo. Ena bo ostala tu, drugo je kupil en Hrvat. Za Hrvaško so še trije komadi, se pravi na hrvaškem bodo 4 komadi skupaj s to slovensko. Za navadne bodo pa mogoče že do konca meseca vedeli kolko se jih bo dalo naročit in za kako ceno.
se da avto že videt? :)
Alfa 147, Alfa Romeo Sportwagon, 2.5 V6
zvitafeltna
Alfist
Alfist

Brez problema bi jih naredili parkrat toliko. Problem je, ker bi to prineslo precej več stroškov
Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia 844

Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Žiri

joj gt86 je pa res igrača, da se reče :D
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
AR Junior
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDM

Kero kanto od Toyote so primerjal z Alfo in Porschejem.. To vse pove o verodostojnosti testa,
ALFA ena in edina!!!!
Odgovori
  • Informacija