Zal se moram s tem komentarjam strinjati. Je precej "darkerski".MaStr napisal/-a:Meni pa slike delujejo kar malce motne in precej temne
Če vse to leti name, naj vam povem še enkrat to, kar konstantno tumbam že dve leti, in kar tudi piše v 13. točki pravil:Red_Rocket napisal/-a:Zal se moram s tem komentarjam strinjati. Je precej "darkerski".MaStr napisal/-a:Meni pa slike delujejo kar malce motne in precej temne

Je že bilo govora okoli tega ja.Inti napisal/-a:Boš ti prevzel tiskanje koledarjev v 2014 pa bodo OKurbancebulj napisal/-a: Kdo je tiskal koledarje?
Ker meni se je povsem zvil na robovih, kriza tale kvaliteta,
Kako je pa z letošnjimi POTM? Organizatorji, bo kej konkretnih informacij, kako bo to letos potekalo?

urbancebulj napisal/-a:Je že bilo govora okoli tega ja.Inti napisal/-a:Boš ti prevzel tiskanje koledarjev v 2014 pa bodo OKurbancebulj napisal/-a: Kdo je tiskal koledarje?
Ker meni se je povsem zvil na robovih, kriza tale kvaliteta,
Kako je pa z letošnjimi POTM? Organizatorji, bo kej konkretnih informacij, kako bo to letos potekalo?
Bom dovolj kmlau sporočil, če se bom lotil organizacije tiskanja ipd...
Vsekakor, da se ne bo narobe razumelo, Inti prav nobena "kritika" vsaj z moje strani ne leti nate, sem se lahko sam prepričal, ko si mi obdelal slike Subaruja, da super opraviš svoje delo.
![]()
Me pa zanima, recimo januarska slika, kjer je Gregson007-ova Alfa slikana.
V zmagovalni sliki, so tudi vrhovi smrek in gradu, ter nebo lepo vidni, na koledarju pač ne.
Zakaj je bilo potrebno tako "zoomeranje"?
Za moj okus povsem nepotrebno.
![]()
LP

Torej, katera je potem priporočena dimenzija fotke: 16:9, 16:10, 15:10,....?Inti napisal/-a:Ker je format same fotografije na koledarju bolj 16:9, kot pa originalne 4:3.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti