V soboto sem na primorskem kupil svoj prvi avto in sicer Alfo, ki me je že dalj časa mikala in sem pridno varčeval za njo
-počen sprednji odbijač in odluščena barva
-manjše praske in udrtine na vratih zaradi parkiranja
-zbledela in popokana barva na zadnjem odbijaču
-ter obrabljen sprednji in zadnji Alfa znak
Ima tudi sprožena sprednja 2 airbaga in napenjalca pasov in ju bo potrebno zamenjat zdaj v februarju ker imam namen avto porihtat in registrirat do konca februarja.

Zavore so komplet nove, felte in gume tudi, na desni strani rokice in ostalo zamenjano, saj je lastnica zaradni snega na cestišču v krožnem zapeljala na robnik z sprednjo desno gumo in pri tem so se tudi sprožili airbagi
Nekaj slik:

Se opravičujem,da je avto tako umazan in so slike v tako slabi kvaliteti, saj so ble posnete ko je avto prevozo slabih 300km po AC in so ble slikane z mobijom.
Malo me je malo skrbelo da bo troslo volan ali kaj podobnega zaradi nesreče, ampak avto drži špuro, ne trese, dobro leži na cesti in se pelje odlično
Edino poraba se mi zdi malo visko saj je bila na AC pri 120-130km/h v 5.prestavi med 9 in 10 litri..
Za njo sem odštel 1200€ in me zanima če se vam zdi to veliko glede na stanje, ravno prav al premalo? Bo pa se avto počasi sproti rihtal in bo vedno nekaj novega v tej temi:D
Lp Leon!