@mastr : sej nima drugacnih velikosti. Levo in desno sta enako velika. To se samo na slikah mogoce tko vidi ker je slikano s cudnega kota.

colibry napisal/-a:@mastr : sej nima drugacnih velikosti. Levo in desno sta enako velika. To se samo na slikah mogoce tko vidi ker je slikano s cudnega kota.

Maš kakšno Q4 viška?colibry napisal/-a:hm....... imam parkirane 4 155ke doma. 2x Q4 1x TS 16v in V6. In nikoli nisem tega opazil. Ko grem naslednic na bloke v delavnico bom EKSTRA pogledal spegle... prou zmerit jih bom su kr me je to cist presenetl... bil sem 100% da so vsa enaka?? ... huh..

Kaj pa če bi (meni na uslugo) zmeril, saj sem ravno na tvoji 155-ki opazil (možno) razliko...alfistaV6 napisal/-a:Glede ogledal bi samo dodal, da močno dvomim o različni velikosti ogledal. Edina razlika je, kot je že bilo omenjeno, še, ali je plastika ogledala črna ali pa pripravljena na barvanje. Vse ostalo je optična iluzija.

Po moje gre za optično prevaro, ker dolžina ogledala na črnem ozadju izgleda manjša kot na belem ozadju, v bistvu pa sta obe enako dolgi.MaStr napisal/-a:No daj, ker me zdaj prav firbec matra: vidim prav ali ne

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost