saj se strinjam. Jaz samo pravim, da ne glede na ceno rabljnega avta ne moraš z zagotovostjo trditi, da je avto ok.ARfan napisal/-a:ne razumem čisto...če je avto že na zunaj in znotraj zanemarjen je vseeno veliko večja verjetnost, da bo šlo kaj narobe kot že na pogled bistveno lepše ohranjen avtomobil pri kateremu se vidi, da je lastnik posvečal več pozornosti(pustimo sedaj dilersko šminko, ki avto malo na hitro spolirajo ter "popenzlajo"). Jaz nevem kako folk kupuje avtomobile vendar jaz si raje vzamem malo več časa.Ko kupim avtomobil pa ga dam mehaniku v dodaten pregled ravno zaradi takih stvari, kot si jih sam omenil (npr. strgana lajtunga).
In ja, se da dobit zelo lepo ohranjen starejši avtomobil samo žal ne za male pare in ponavadi ne tisti trenutek, ki si ga sam zamisliš sploh ko govorimo o Alfi.
zato je vedno bolje avto, ki se ti dopade dobro pregledati in dati mehaniku nekaj €. In če se ugotovi neka napaka se je bolje pogoditi s prodajalcem, da temu primerno zniža ceno, kot leteti stran, še posebej, če je pri alfi fuč ta famozna roka. Ker to je pa res najmanj kar je lahko zanič.
Včasih detajli po nepotrebnem odbijejo ali pritegnejo kupca.
ko sem sam prodajal avto je recimo nekega kupca zmotilo, ker sem imel v prtljažniku štumfe, majice itd. Ja jebig ga, če hodim v hribe pa imam tudi tako delo, da se preoblečem in potem nisem najbolj ažuren pri pospravljanju avta.