Ta ravna klop je super, ker se da otroski sedez lepo namontirat. V 166 sem se konkretno namucil, pa je lega tako cudna, da ga skoraj ne upam uporabljat. Pac, klop vs fotelj.
psicek napisal/-a:Jah...če bi mel 5k€ v roki bi bla to čisto druga zgodba...tak pa jih na žalost nimam...rabim pa dizla, ker šibam vsak dan vsaj 100km regionalne ceste... Pa vsaj 75kW, da lahko kakega tovornjaka varno prehitim...
Mogoče za začetek poskusiš kakšno drugo znamko kod poceni Alfo Alfo pa kupiš malce kasneje , bolje dražja in kvalitetna alfa kod poceni pa se ti samo avto zaserje
Bolje je iti z 101ko v gostilno kod z Mercedesom v službo , bolje je biti mrtvo pijan , kod pa trezen mrtev
<Tale je bila rentacar sem jo veckrat gledal in ima enaka platišča mogoče je podobna samo ne verjamem vem pa da se je en cas prodajala za okoli 10.000€
Bolje je iti z 101ko v gostilno kod z Mercedesom v službo , bolje je biti mrtvo pijan , kod pa trezen mrtev
Tako je to je ta ki so jo dajali v najem, nekaj casa jo zdele ni bilo na netu, kolikor sem slisal od enega od zaposlenih tam, namrec nekdo jo je bil sesul konkretno! Ne dolgo nazaj sem bil pri njih zaradi enega grandeta in sem odzadaj na parkiriscu videl guilletko totalka sesuto, ne vem pa ce je to tista k so jo dajali v najem, ker so imeli dve.
oni so prodajal tudi rdeco brero s stekleno streho ki je bila obrnjena na streho in razsuta v totalko... so popravl ( salabajzersko ) in prodajal kot nikoli poskodovano itd itd. Nateguni na kvadrat.