Samo nevem kako bo to laufalo pri common railu, ker rabi pritisk goriva pred visokotlačno črpalko... nevem če bo kar samo od sebe vleklo nafto iz plastenke.
Mislim da je brezveze da se kaj pretirano matraš s tem. Če je kaj resnega narobe z injektorji, to ne bo pomagalo...
TribesMan napisal/-a:Dovodna in povratna cev iz tanka.
Samo nevem kako bo to laufalo pri common railu, ker rabi pritisk goriva pred visokotlačno črpalko... nevem če bo kar samo od sebe vleklo nafto iz plastenke.
Mislim da je brezveze da se kaj pretirano matraš s tem. Če je kaj resnega narobe z injektorji, to ne bo pomagalo...
na tem posnetku je bil VW PD motor, ta nima el. pumpe v tanku, zaradi tega dela, JTD motor ne bo delal brez pritska na vhodu v visokotlačno pumpo...
včeraj sva s kolegom govorila o dodatkih za čiščenje šob on uporablja že 5 let STP jev dodatek. notri ga vlije en tank pred menjavo olja potem ko skuri kestl pa naredi servis.
Če je kakšna razlika ali ne pravi, da nima občutka, odatek pa uporablja ,ker mu je tako svetoval serviser. avto je passat 1.9 tdi 130 KM
Za njegovega passata bi pa lahko rekel das auto. cca. 250.000 km, in pomojem ima še skroraj vse originalno na avtu. Še xsenonk ni menjal. in zavoe so že kot palačinke in še vedno primejo.
Za to obstaja prav posebna naprava, ki ima svojo črpalko, filter ter števec, ki meri čas ter rezervar kjer naliješ notri vins. Priklopiš pa direktno na visokotlačno črpalko (JTD). Zalaufaš pumpico šele nato motor in pustiš laufat dokler ne zmanjka vinsa ali dokler ne preteče nastavljen čas (ponavadi 1-2 uri na 1l vinsa)
no jaz iz lastnih izkušenj povem, da se to da tudi na JTDju
Rabiš pa na vhodu seveda eno pumpo ( jaz sem eno od bencinarja vzel - rabiš nad 2 bara tlaka, drugače avto sploh ne vžge), priklopil sem se za originalnim filterom , namestil menjši pretočni filter, povratek pa speljal nazaj v steklenico.
še pred tem pa moraš vgasniti original pumpo v rezervoarju!!
rezultat po eni uri......nič posebnega, bom pa letos ponovil zadevo, z drugim čistilom...... samo ko se malo ohladi. Namreč pumpa je ponavadi potopljena v nafto / benz in jo hladi, jaz sem jo pa imel v zraku...po pol ure je bila tako vroča, da sem jo moral z ledom hladiti....letos bom to delal ko bo zunaj bolj hladno....