Če seštejemo tvoje poste, dobimo še za vsaj 2 razreda višjo stopnjo patetike.majaCRX napisal/-a:Če seštejemo vse tvoje poste, ki jih na dan napišeš po vseh mogočih forumuh - bomo mi dobili patetičnega človeka, ki ima preveč časa![]()
Slikce pa pridejo
Če seštejemo tvoje poste, dobimo še za vsaj 2 razreda višjo stopnjo patetike.majaCRX napisal/-a:Če seštejemo vse tvoje poste, ki jih na dan napišeš po vseh mogočih forumuh - bomo mi dobili patetičnega človeka, ki ima preveč časa![]()
Slikce pa pridejo

Zombi ni te bilo,ker sem jst bila tam slabih šest minut .... tebe se pa res ne da spregledat no?zombi napisal/-a:Evo spet bila zelo prijazna, da ne poznaš.
Ker. če si ga sračala, si morala tudi nas, ker smo pili skupaj in predeloval nove recepte Calvo tune.

A to je tista taka manjša, mal daljše rjave lase pa mal pegasta, ki dela na blagajni? A ni ona hčerka od lastnika?majaCRX napisal/-a:To je LASTNICA in punca od omenjenega.dejan napisal/-a:
Saj una peečka ki dela pri klopčiču ima tud delsolko, men se zdi da črno
Ima svetlo modro ESI del sol.

Kakorkol obrneš se ne da žagat v njem.majaCRX napisal/-a:Boste videli, kok je res CRX prostoren avtozombi napisal/-a:Hja, sam mal fotoshpa dodaš pa bojo res lepe slike, Roadkinga moraš mal skrčit in lahko konzervico prodajaš kot prostoren avto

Glede Primoža, bom raje še počakal kakšen mesec predno povem svojeNerv napisal/-a:pa smo spet tam...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti