Danes dobil volan nazaj, kaj naj recem, medhotman res hvala!!
Sprva sem mislil, da ce bom dal navaden volan preobleci kateri v osnovi ni usnjen, da bo prislo predebelo in nebo lepo, ampak sem se v tem primeru motil.
Ta teden pridejo zmontirane tudi usneje vratne panele (zal ne GTA kot so sedezi), pa bom poslikal komplet notranjost ko bo stvar koncana. Sedaj bi rabil sam se TI strop
Evo da se spet malo javim. Zanima me, s čim ste nižali svojo alfo? Nagibam se nekako najbolj h gewindam od v-maxxa, naj bi bile nekoliko boljše od tistih dobesedno lowbudget varjant kot so Technix al kaj so že. Trenutno imam gor Monroe reflexe ter fedre v maxx, ampak bi rad neko nižjo alternativo.
Tako, po 6ih letih lastništva, sem počasi začenjal z mislijo o zamenjavi avta. Sprva je bila ožja izbira 159(tudi Brera je bila velika želja),
dve sem bil tudi pogledat. Ker letno opravim zelo zelo malo kilometrov, se nisem mogel odločiti za dizla, 2.2 JTS pa je kot motor, po mojem mnenju kar se porabe ter performance tiče, slab kompromis. Tako sem preko poznanstev dobil na test BMW 130i, za čez vikend, brez nobenih obvez, in mi je avto morem priznat kar prišel pod kožo, tako da sem ga tudi kupil.
Moja alfa je tako uradno naprodaj, nisem je še dal na avto net, ker se mi ne da prenašat švercerjev in kupcev ki pričakujejo avto zastonj.
Avto je letnik 2004, 1.9 JTDm 140km, 113 tisoč prevoženih.
Aha, ma lani si imel TI feltne? Palo mi je v oci ker je blo obdobje, ko je bla nekajkrat guma na tleh. Kaj ti je puscala tolko?
Pol jo nekaj casa nisem vec vidu. Ocitno ker je bla v garazi
Ja na TI je bila, ja. Jih imam še vedno. 2x se mi je zgodilo v kratkem obdobju, na feltni/gumi niso najdli nicesar, malo sem sumil na kak zunanji vpliv
tvojo si kupil pri avtomiku? se spovnem ki se je prodajala
Saj se meni je blo sumljivo zakaj je bla tolko na tleh..sem mislu da mogoce si mogoce imel smolo in 2x povoz kakšen zebelj..
Saj so 17tke une TI? Ker sem jih iskal pa noben ni prodajal
Ne ne moja ni una iz avtomika, je sla sicer tudi una v izolo, sem jo videval pri pokopaliscu ma zdaj jo ze neki casa nisem.
Jaz sem jo vzel na AHV leta 2010..