Avto je bil še spoliran in zdi se mi, da je poživilo barvo.

Še ena z GEOSS-a

Ker se mi rosijo žarometi smo nabavili nove (GTA look)

Čakamo še paket Vmaxx vzmeti -35mm

Delo je opravil ličar iz Izlak ... Aleksander Poglajen. Kako misliš s čim je poliral ?mare87 napisal/-a:kdo ti je poliral in s čim?

katero polirno pasto je uporabljal...TheRealDeal napisal/-a:Delo je opravil ličar iz Izlak ... Aleksander Poglajen. Kako misliš s čim je poliral ?mare87 napisal/-a:kdo ti je poliral in s čim?

Tega pa nisem vprašal. Če bi pa res rad izvedel, ga lahko pokličem in vprašam.mare87 napisal/-a:katero polirno pasto je uporabljal...TheRealDeal napisal/-a:Delo je opravil ličar iz Izlak ... Aleksander Poglajen. Kako misliš s čim je poliral ?mare87 napisal/-a:kdo ti je poliral in s čim?

me zanima. če ti ni odveč prosim vprašaj. hvalaTheRealDeal napisal/-a:Tega pa nisem vprašal. Če bi pa res rad izvedel, ga lahko pokličem in vprašam.mare87 napisal/-a:katero polirno pasto je uporabljal...TheRealDeal napisal/-a: Delo je opravil ličar iz Izlak ... Aleksander Poglajen. Kako misliš s čim je poliral ?

Se podpišem pod to izjavo. Meni se kar kolca po moji na časexfxpwnz napisal/-a:Čudovita, meni še zdaj ta model seka, sploh v rdeči barvi.

Hotel sem, da pride modelček do izraza, zato je fokus na mali alficibuxter napisal/-a:Se podpišem pod to izjavo. Meni se kar kolca po moji na časexfxpwnz napisal/-a:Čudovita, meni še zdaj ta model seka, sploh v rdeči barvi.
Therealdeal: mogoče bi bilo bolje če bi tavelko izostril
Avto je superca. Večjih problemov z njo nimam. Kakšne malenkosti so še za odpravit, vendar nič resnega.OFC napisal/-a:tale tvoja je pa moja bivšaWink me veseli, da še vedno dela tako kot mora. Lp, Matej

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti