Men je bl odgovarjala...sej mogoče,če bi meu 30d bi blo drugač,tko je pa mal švohRooooK napisal/-a:Vidm da mas 3ko... Je 159 bols al kaj?
Če je vse to ok. potem je zadnja faza pred nakupom pogajanje o ceni.fixy napisal/-a:Sej sprašujem ker je to vse OK. Motor sklopka bremze vse deluje tip top kolikor imam znanja. Sem z avtom prevozil 10km. Sem zelo zadovoljen. Plus tega, ko sem poslušal motor ko deluje, je veliko bolj tih, miren, kot pri tisti črni iz LJ.

mislim, da je praktično 99% takole "ljubiteljsko voženih"SchumacherM napisal/-a:Ljubiteljsko vožena torej...
Vsakomur svojeBi te rad vidu 80% mestne vožne oziroma tk 5km pa 2 naselja umes da bi ti mel 10-11 porabo...
pa večina se jih 70 vozi in sm žiučn ko p****** in prehitevam in tk naprej![]()
![]()
Al pa ce ga skos voziš do 2500obratu pa počas...pa še to ne...take obrate pa pr men vidiš dokler ni topu pol pa nimam js kej šparat

1. Srce je zdravo, podvozje je ok, karoserija je pa bolj žalost
Kdor je sanjal o čem takem, škoda da ni "ujel" surferja preden je dal črno v račun, cenil jo je 7700 z 19 in 20" platišči. Še nakaj bi se verjetno dalo zglihat za "solarno" plačilokolesar napisal/-a:Sem sedel u tem avto,za mene cist lepo ohranjen avto,pač za ta leta...jst sem bil full zagret,sam punca pravi,da ne,ker bom sam za benz delal pa teral
Aja karoserijo bi mi pa tud njen stric zrihtalSem mel ze kr plane ja
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti