Alfa Romeo 145 QV

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Bom v sob/ned pogledal ce imata enake omejevalce 155/145. Ce so isti ti prpelem v LJ.
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

A da je omejevalec? :) Svašta. Men je folk vse živo govoril...

Če lahko, bi blo super. A je zajebano to sam zamenjat, sploh če si tak n00b kokr jz za šraufanje?
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Uh, vrata so ocitno zdej zacela pokat. To je omejevalc ziher. Cist simpl za zamenjat (par vijakov).
K ubodes feltne se morva nujno dobit da vidm!!:)
Slika
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Hehe komot. Počas pa bom. Plan je spomlad za feltne pa pol ene dobre letne gume, do takrat pa par malenkosti v notranjosti (neki sm že) pa volan...
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pa sta prispeli prvi posodobitvi za notranjost:

Slika
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Kaj je blo s tem za ogledala? Pa z volanom?!
Slika
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jutri bom poslikal. Kar se pa tiče za volan, se mi zdi, da se je airbag sprožu in je vsa tista plastika boga. Usnje je kot novo zato bi nekako rad dobil sam tisto plastiko okol, ampak nikjer ne najdm. V glavnem se bo na slikah vidlo kaj mislim.

Sleby a imaš ti slučajno še tisto orginalno pre FL mrežico spredaj k je pri alfinem znaku k si jo zamenjal za FL?
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Glede blokad vrat : blokadi sta drugacni ( vodilo je drugacne oblike ( bol v lok zakrivljeno od 145ke je bolj raven ) ) , Svetujem ti da stvar odmontiras da ti ne poka vec in zre zivcev potem ti pa lahko dostavim od 155ke in probas ce funkcionira. :)

Ti bi FL masko zamenjal z pred FL ? mogoce pa clo jz zamenjam svojo... samo v primeru da je maska FL original in ne aftermarket.
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

To, če je orginal boš moral Slebya vprašat. :) Ja meni je dejansko pre-FL bolj všeč, če so blatniki v barvi karoserije...

Glede omejevalca vrat. Lahk ti kej poslikaš na svoji kje to je, da bom jz to potem to naredil. Pač sem n00b. :)
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No nekaj malenkostnih sprememb:

Ogabne nalepke BATT sem odstranil

Slika

To je zamenjani del za ogledala štelat

Slika

To je star

Slika

To pa je volan in zjebana plastika, verjetno zaradi sproženega airbaga in zgleda ogabno, volana nebi menjal, ker je usnje TOP sam to plastiko, ampak kje dobit razn odpadi tam se mi pa ne hod k so več al manj mučkatorji

Slika
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

To se ni nc airbag odpru :) to je klasika za tok star avto. Marsikomu se je to odlimal :) nanovo oblect tist del pa bos meu mir. Omejevalec vrat ( blokada ) je na strani kjer so panti... na sredini je blokada. Ven jo dobis da snames vratno tapeto, odsraufas 2 vijaka in z notranje strani potegnes vn. Se prej pa kajlico potegnes vn iz vpetja na karoserijo.

PS : Pa manjse slikce bi tut lahko limal :)
Uporabniški avatar
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Men jhe omejevalc pokov, ker je pocil-popravilo je trajalo pol urce-tapeto dol, sipo cist gor, odsraufat dva vijaka, omejevalc vzet vn, zasvasat, naazat in zlozit nazaj:-)

Volan pa tako zgleda zaradi starosti in temperatur, ce pa se da zrigtat pa ne vem, ker ee nisem nikol s tem ubadal, in sem raje zamenjal volan:-)
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Glede slik, bom naslednjič dal thumbnaile. Ok ni airbag, ampak obraba, čeprav pri drugih še nikjer tako nisem videl. :) Jah to se komot zamenja, bol fora je, kje to dobit, razen da kupiš drug volan...

Omejevalec bom pa mogoče pol ta vikend pogledal k bom še zadnjo desno luč popravil :)

Teh malenkosti je drugače kar dosti za zrihtat, recimo tud tiste hidravlične vzmeti za držat prtljažnik so šle :D Pri 146 sem jih šel delat k enemu gospodu v Igu pa jih je zelo dobre naredil in ugodno pa ne vem če še dela, kontakta pa več nimam, ime pa sem tud pozabil, ker je tok let nazaj
Banny
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Tolmin

V Igu je Pahl

http://www.pahl.si/
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

dejch bom pogledal za masko, ampak sele drug vikend ker me prej ne bo doma. je pa meni tale po FL dosti lepsa. in ja, je original.
volan je pa ze od nekdaj tak, ni pa to originalni od te qv. tudi volan je od FL, takega sem ze dobil, le preoblect sem ga dal. posebej tisti del zadaj bos pa tezko zamenjal, ker je del volana.
lahko pogledam se ce imam original volan doma, ampak je usnje slabo, pa se tok kul oblike ni kot tale:) ima pa ok tisti del zadaj.
Slika
Odgovori
  • Informacija