Forum mi dela že cel dan, ampak reklame, ki jih meče ven (kljub AdBlock-u) mi grejo pa pošteno na ku***, ker prekrijejo pol strani. Vsak klik odpre novo ''reklamno'' stran. Nikjer drugje se mi to ne dogaja. ???
EDIT: Med registriranimi uporabniki sta med drugimi tudi ''Google [Bot]'' in ''Yahoo [Bot]''. Je to normalno? Al je to WTF?
Email sem spremenil, za Opero in favicon bom preveril. Na Chrome, FF in IE namreč meni kaže.
Tribes ti to še dela? Morda je še kaka težava z resolvanjem forum.alfa-klub.com čeprav bi že moralo biti ok. Pomaga kak refresh? Sem zaenkrat še spremenil link za vsak slučaj.
Lucc to zna biti bolj pri tebi problem.. drugim mislim, da tega ne dela?
sem ugotovil. če si prijavlen in klikneš na prijava v zgornejm desnem kotu jo pojebe. a bi mogl u benerju kazat tvoj nick k si prijavlen ?
pa treba je nastav da linke na forumu odpira v novem oknu.
pa spam boti se registeravajo Williamsit ...
Da se zrihtat tako, da klikneš s srednjim gumbom na miški (kolešček).
Meni samodejna prijava še vedno ne deluje. Kljub temu, da sem obkljukal "ostani prijavljen". Še komu ali sem samo jaz črna ovca?
Drugače bi se pa tudi jaz pridružil pohvalam! Super izgleda. Najbolj všeč mi je, da ta funkcija za neprebrane teme deluje normalno, en pa da vsakič, ko si pol ure neaktiven, vse neprebrane teme zginejo. Tisto je bilo res annoying.