You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Jah, zanima me.
Če bi se to men zgodil, bi hotu vedet zakaj, ne da bi samo zamenju uničene dele in upu da se stvar nebo ponovila.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
vzrok gruntam odkar sem avto skup naredo. in je tezko rect. lahko je bil jermen pac prevec obrablen ampak je spet imel samo 90k km. nevem se zaj mi ni jasno sem studiral ce je qrba zmrzno na jermenico
@ sportiva
ni zmrznil ker še takrat ni blo minusa !!
jaz mislim da je poleg vsega mel tudi variator kaj zraven... btw. še vedno ga nisem menjal.
mogel bi spisat skup en letter pa ga poslat alfi. lahko da bi se kaj zmigali.
enemu kolegu je skup zltela mašina pri avdiju. pa so pisali na avdi pa malce telefonski pogovor, pa so jim rekli da krijejo stroške servisa, če bi popravljali mašino. ker pa so bili stroški delov na servisu 2x tolko kot pa cela mašina + delo. se jim ni splačalo it v to varjanto...
če pa mi ga nihče ne zrihta. na servisu pa hočejo met 44000 !!!
nekaj sva se z laserjammom menla. zaj pa je vse tiho postalo???
tolko še mi je povedal da sta baje 2 tipa variatora? eden je taki ko se menja tudi odmična zraven tisti je dražji... ta drugi pa je samostojen...cenejši. kak naj vem katerega ma moj avto?
Sam variator ni drag.. cca 25k. Ob menjavi moraš pa nujno menajt še gumi-dihtungo pokrova ventilov ki pride nekje 11k sit.
Takoj ko zrihtam displey na GSMju da pridem do cifer ti bom dal št. ed enega ki je vsak teden v Italiji. Pa se bosta zmenla pa magari jaz založim denar pa je.