Pa sej ne vem, a mam prav a ne. Tolko je različic zadnje čase teh 159tk, da se že meni rola, pa sem mislil, da sem jih osvojil...flegmato napisal/-a:Hmm.. misliš? Gledam podobno opremljene alfe na mobile.de (Ti, 2011) in če prišteješ 13% DMV + homologacija, začasne tablice in strošek uvoza (gorivo etc.) + honorar uvoznika...alfasan napisal/-a:Avtomobili, ki se oglašujejo oz. prodajajo za nerealno visoko ceno se na žalost prodajajo zelo dolgo. Ali pa na srečo!flegmato napisal/-a:Pozna kdo to alfo oz prodajalca: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8900178&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se zdi, da je že vsaj od jeseni na avto netu. A je z njo kaj narobe, ali je problem samo v "kurbish" barvi sedežev?
Saj s tem mogoče tudi posredno umetno dvigujejo ceno.
Kolikor je meni znano je TI s športnimi sedeži, kar tile rdeči niso niti slučajno. OK, ima stopalke, volan. Ker nosim očala, ne vidim ali je prestavna ročica prava, a vseeno mislim da ni. Prav tako ni pragov. Da platišč ne omenjam, prav tko nastavka izpuha ni - če prav pomnim, imajo TI kromastega. Bremze tudi ne vidim, a so prave al ne... V podvozje pa je ne vidim. Aja, še nekaj kar se na daleč vid. Špegli.
Ampak dobr, ma šibedah in navigacijo. Pa sanke so tut štrihane že?
Če mene vprašaš to ni TI. Mogoče je prodajalec z namenom napisal samo turismo, brez internazionale? v končni fazi če drugače pogledaš, dobiš kar nekaj, za spodoben denar. Mlad, zelo lep avto, za dober dnar. Ampak ne jih mešat za TI. Edino če so do leta 2011 že kaj spremenili...