18 res noro sede na 156 sicr je uporabnost z 225 širino slaba ker res zapenja... najlažje se to reši z 215 širino gume šel namorje res naložen avto nikoli zapelo itd...
- Ex 2005 156 GIUGIARO 2.4JTDm
- Ex 2008 159 SW Ti
- 1989 75 V6 3.0
- Ex 1971 GT Veloce 1750
- Ex 1978 giulietta 1300
Bomo vidl kolk bo čohalo. Nimam pretirano nizke alfe, amortizerji so novi. Če bo občasno počohalo na kakšni neravnini bom pa preživel
Drugače pa se zavedam da bo z 18 col malo bolj trpelo podvozje, to sem vzel v zakup ko sem se odločil za 18-ke. Kako bo pa z voznimi lastnosti, bomo pa še vidl
jaz imam gor monroe reflexe ki nimajo niti 10 tisoč km in vmaxx -30mm pa čoha že ko sva dva notri in grem čez kak ovinek malo hitreje, valjčkat se pa ne upam ker imam en bok rahlo pokitan, rezanje blatnikov pa se mi zdi malo premočen poseg, nebi rad da mi avto rjavi kot kaka stara kanta vsekakor ti bo avto zgledal noro v tej kombinaciji!
Ni šlo počakat do 15.3. tako da sem letni kompletek prejšnji teden gor nataknil. Na novo sem pobarval vse čeljusti, zdaj bo menda držalo nekaj let. Peljal sem tudi zatemnit šipe, da malemu alfistu ne bo prehudo čez poletje.
P.s. Pokrovčki za feltne so naročeni, portugalc je na easy mode. Upam da prispejo ta teden.