Xin napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupaj!
Tole je moj prvi post na alfa forumu, zato se mi zdi prav, da se najprej na hitro predstavim. Sem Rok, iz dolenjske (Novo mesto), star sem 22 let, trenutno pa še vozim Fiat Brava 1.6 16v.
Ker sem navdušen nad italijani, moj avto pa se stara sem dobival vse močnejšo željo, da si privoščim prelepo 159-ko. Danes sem bil na ogledu 10ih avtomobilov zato se mi zdi prav, da vam povem kakšno informacijo o njih če se kdo odloča za nakup.
1. EKO avto (v avtu je precej vlage, kar dokazujejo rosna stekla v notranjosti, prask po odbijačih ipd. ne skriva, na strehi je rjavina)
2. Avto Triglav (oba precej popikana od kamenčkov spredaj, udrtinice in praske so pogoste - PS: imajo pa hudga masseratija ghibli v salonu)
3. Avtohiša GOGI (precej vredu zadeva, motilo me je predvsem škripanje zadnjih vrat)
4.Avtohiša 1A (zelo na hitro ogledano, ker se mi ni dopadla barva, zunanjost izgleda ZELO vredu!)
5.Grosuplje avto (Tu imajo na zalogi 5 vozil alfa romeo 159 (spodnja je rezervirana) izgledajo kar vredu, ena pa ima precej nižjo ceno in temu primerno ohranjenost )
Upam, da bo komu koristilo. Lp, Rok
Rok, super post. Eden najbolj uporabnih ever! Svaka cast!