Okej, slišim toliko različnih trditev da lahko kaj ustrelim mimo. Mi je rekel mehanik da fizično to ni kuhanje ampk je samo dvig temperature, da če bi fizično zakuhal bi zakuhal motor. Je pa res da je voda prej zginjala čez počeno cev in fuč hladilnik, sedaj ne zginja več
Bomo vidli kaj bo, jo imam še doma, naslednji teden pa gre nazaj tako, da javim če bo slučajno tudi glava uredu
Saj ne morem verjet, pa kdo to tebi šranfa? Če jo to eden in isti, kar sam naj plača popravilo. Ogreješ avto, pogledaš če kje kaj pušča pod pritiskom, pogledaš če je v satju hladilnika luknja za nogometno žogo, in če je vse ok, pogledaš tesnilo. Če je voda izginjala ne more biti pumpa(kao premalo potiska), no razen če bi puščala.
Pij, jej, kavsaj, za delo se ne ravsaj!!!
alfa 33//156//159//giulietta
Imam se eno vprasanje in sicer..glede senzorja za temperaturo zunaj. Danes je kazalo da je zunaj 50 stopinj cez pol ure pa ze kar 85 stopinj. Je vrjetno sel samo senzor ali je mozno da je povezano s cim drugim. Ker meni se zdijo to malo drasticne cifre :S mi je ze sel senzor za temperaturo ma ni nikoli bilo takih cifer..
Evo, moja Alfica je popravljena Na koncu se je izkazalo, da je le bil problem z glavo motorja. Zamenjali so tesnila glave in le to poravnali. Zdaj prav lepo prede