danes pri ponovnem zagonu avta po krajsem postanku mi javi napako za okvaro stop luci zadaj. Stopim ven in pogledam in vidim da zadaj levo ne gorijo ledice tisti ravni del ki je na prtljaznih vratih. rikverc in meglenke gorijo normalno ob vkljucitvi. Je pac crknlo kot vsaka zarnica nekoc, ali je kaj drugega na napeljavi narobe? je morda pri pranju prisla voda v notranjost in je je to razlog da je crknlo? se je ze komu to zgodilo? kako je s popravilom/ menjavo in strosek ce kdo ve ali lahko preveri?
evo po prebiranju forumov in posvetu majstra sem ugotovil da ledice niso crknle. ubistvu sem snel plastiko zadaj ter odkljucil in ponovno prikljucil konektor pa je cudezno zacelo delat. ufff mi je zaenkrat odleglo...nekaj lastnikov je omenjalo da naj bi bile tezave zaradi pretrganih zick med karoserijo in vrati prtlaznika tako da ko pridem z dopusta se bo zadeve pogledala detajlno...vrjetno bomo zamenjali zice za mocnejse ter mehkejse kar naj bi odpravilo tezavo...na sreco sem se ukvarjal a akustiko in to ne bo tak problem...morda obenem potegnem se kaki kabel vec za duso
skratka...tezave ki lahko nastopijo so nedelovanje razlicnih luci, stikalo za odpiranje prtlaznika, zadnje gretje kot je tudi tu ze nekdo omenjal...
Saj vem. sem pac kupil alfo
no men so pa po današnjem čiščenju in pranju nehale delat sprednje ledice..check daylight running lights piše....a lohk sam kej nardim al moram res na servis kokr piše v knjižici
eno vprašanje glede problematike zapiranja stekel po odklopu aku.
Vse so šle skalibrirat, razen zadnje leve, torej voznikova stran.
Premika se po milimetrih, včasih tipka sploh ne prime oz. po nekaj sekundnem premoru se premakne, problem je sicer delno rešen z ne odpiranjem le te, ampak vseno.
nova tezava...no vsaj zdi se mi...ker imam avto sele 2 tedna in sem takoj pozoren ko nekaj ni tako kot se mi zdi da bi moglo biti...
malo sumim da sklopka drsi...sicer se ta obcutek pojavlja samo v D nacinu, ko recimo vozim s cetrto ali peto in do konca pohodim avto zacne vlect a vmes kar malo obrati padejo in spet vlece in spet malo padej, to se vidi tudi na obratomeru ker sem postal na to pozoren itd. to se sicr dogaja samo nad 2k obrati pa se to ne vedno...vendar ni dober obcutek ko je treba kaj prehitet pa avto neki se obotavla...vasa mnenja?
obratomer gre skladno z obrati...narasca pa malo zastane in spet gre pa spet malo zastane in spet gre...bom poskusil tudi posnet pa nalozim posnetek ce bo ratalo...
sm ze cisto preprican da je problem v sklopki...tako da do nadaljnega D mode off limit...kaksen je kaj strosek za menjavo oz. popravilo?