Ali kdo pozna to Alfo 10

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
outsider46
Alfa Junior
Alfa Junior

Glede napisanega se skoraj malo prelepo sliši, da bi bilo res... Remap na 240 ks (iz tovarniških 175)?? Pri teh konjih nikoli poraba nad 7 l?? V zadnjem letu menjane vse roke, stabilizatorji, sklopka, vztrajnik, akumulator, 4krat diski in ploscice, prejsnji teden opravljen 2. veliki servis in menjan termostat, cena avtomobila pa 3.500€??
Me kar prime, da bi menjal za svojo 159-ko :D :D
Res se lepo bere, glede konjev ne vem, verjetno napisanih 240, verjetno na valjih jih ni meril, ker drugače je kar malo huda cifra. Glede cene pa, hja, ni najcenejša 156 na a.netu, je kar pri vrhu seznama + označeno zadnja cena, kaj pa, če je vse res? :mrgreen: Mi je pa tudi meni sumljivo to, da je avto po opisu sodeč zrihtan, zamenjano kup stvari ne dolgo nazaj, tako da bo zanimivo slišat lastnika zakaj prodaja, upam samo, da mi ne reče da je zaradi selitve v tujino :D
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Takega navora ta menjalnik ne zdrzi, tudi 240 konjev zagotovo nima, sicer bo znal najvec povedat glede tega Tribesman. Poraba je pravljica za lahko noc pri tem motorju.
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Menjalnik zdrži tudi 580Nm, in 300HP... probano na eni 156.

Samo to je predelan motor.

Da bi pa dobil 240HP iz stock motorja pa lahko samo sanjaš. Ene 210 gre, mogoče 220, če te ne moti da malo kadi. Kaj več je pa čista fantazija.
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 024V%20GTA" onclick="window.open(this.href);return false;

ali je to tista, ki se je nekaj časa nazaj prodajala na štajerskem za cca. 6k€ brez kompresorja (pred tem pa ga je tudi že imela vgrajenega)?
Uporabniški avatar
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 159 2.4 Q4
Kraj: Logatec

ja je :) sam drug lasnik pa 4k€ več :)
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

Dokler je bil še 2. lastnik je bilo vredu!
Sedaj je pa že X-ti lastnik in pa avto že čisto prežvečen!
Uporabniški avatar
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 159 2.4 Q4
Kraj: Logatec

zdej vidm da so dodatne nalepke na zicih :) to je razlika v ceni :P
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

hehe, pa če gre verjeti napisanemu je bila še komplet barvana ter spredaj menjane luči :) . Zanimivo glede na to, da je že prejšnji lastnik trdil, da je zelo lepo ohranjena :) .
Uporabniški avatar
grega983
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia Delta 1.6 turbo
Alfa Romeo 33 1.7 16v Permanent 4
Lancia Thema 2.0 16v turbo LS

Volvo XC90
Kraj: Fram

outsider46 napisal/-a:
Glede napisanega se skoraj malo prelepo sliši, da bi bilo res... Remap na 240 ks (iz tovarniških 175)?? Pri teh konjih nikoli poraba nad 7 l?? V zadnjem letu menjane vse roke, stabilizatorji, sklopka, vztrajnik, akumulator, 4krat diski in ploscice, prejsnji teden opravljen 2. veliki servis in menjan termostat, cena avtomobila pa 3.500€??
Me kar prime, da bi menjal za svojo 159-ko :D :D
Res se lepo bere, glede konjev ne vem, verjetno napisanih 240, verjetno na valjih jih ni meril, ker drugače je kar malo huda cifra. Glede cene pa, hja, ni najcenejša 156 na a.netu, je kar pri vrhu seznama + označeno zadnja cena, kaj pa, če je vse res? :mrgreen: Mi je pa tudi meni sumljivo to, da je avto po opisu sodeč zrihtan, zamenjano kup stvari ne dolgo nazaj, tako da bo zanimivo slišat lastnika zakaj prodaja, upam samo, da mi ne reče da je zaradi selitve v tujino :D
To alfo poznam ker pač poznam njenega prejšnjega lastnika. Dejansko se je avto poštimal kot se zagre, predvsem mehanika. Rihtalo se je tudi nekaj lepotnih napak, tako da je bil avto, ko sem ga nazadnje videl, res BP.

Kar se tiče remapa, res je tribes mojster za jtd-je, ni pa edini ki obvlada sceno.
Ko sem se nazadnje vozil z to konkretno 20 ventilarco po remapu ji moja 10v (mapirana pri istem mojstru) ni segla niti do kolen. Če odmislimo zvok :mrgreen:
Vsi kosi, odpadli z mojih krip, so bili s ponosom izdelani v Italiji :)
Zakelinho
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 20-%20zelo.." onclick="window.open(this.href);return false;.

Pozna kdo? Cena je lepa, opis je skoraj preveč sanjski, slovenska, ni 77kW ampak se preživi.
pero
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Cerklje

Ali je komu kaj znana
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 20GTA%20V6" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

pero napisal/-a:Ali je komu kaj znana
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 20GTA%20V6" onclick="window.open(this.href);return false;
A to je tista "50 odtenkov rdeče" edition?
pero
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Cerklje

Pojma nimam. Vem samo, da je potreba po šestaku vedno večja
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA

Ali kdo pozna tole biserno belo 147 GTA, kakršnakoli info dobrodošla, menda je bila pred tremi leti kupljena na dolenjskem.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0147%20GTA" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Tale bi znala bit prvotno iz Postojne. Blaz ( LasserJam ) je poznal lastnike. Kam vse je potem sla pa nevem. Bila je v top stanju ( kar pa za tole kar vidim tezko recem :) )
Zaklenjeno
  • Informacija