Najbolje bo da zapelješ avto na tester. Najbolj ugodno te bo prišel na AC Cosmos v LJ.
Moderator: Tehnika moderatorji

Men so tud hotel nekaj povezat češ da je kriva huda muska, k sem jo montiral v avto (ojačevalci ipd.), samo men se je to dogajal že ko avto ni mel niti radia not, tko da mislim, da iščejo izgovor za svoje "neznanje".Policist napisal/-a:Podoben problem sem imel tudi jaz pri Peugeotu HDi. Med vožnjo se mi je prižgala lučka samodiagnoze motorja. Motor ni potegnil več kot do 2250obratov/min. Na servisu so mi zamenjali pumpo, računalnik,... p stvar ni hotela delovati. na koncu so mi rekli, da je kriv avtoradio ker sem ga sam montiral v vozilo.
Pelji avto na tester, pa ti bojo znali pomagat.

zarad česa to men dela??Cuore Sportivo napisal/-a:sicer ne vem če je to ista lučka, ampak meni se tudi men vožnjo prižiga tista lučka (narisana je šoba za vbrizg).
ko zasveti ta lučka začneta ventilatorja proizvajati drugačen glasen zvok.
drugače tista lučka zasveti za par sekund ko dam kontakt.
imam še en problem, kazalec pri prikazovalniku za temperaturo vode se sploh ne premakne (mogoče se premakne čisto malo nad 50°) ventilatorja delata drugače čisto normalno.
ne vem če je to kaj povezano med sabo.
Mislim, da oba govoriva o isti lučki, ker prikazuje napako v delovanju motorja, pri teb možno da je kaj z elektriko narobe, pri men pa s kakimi filtri za nafto, ipd. Dve stvari, ena lučka !Cuore Sportivo napisal/-a:zarad česa to men dela??Cuore Sportivo napisal/-a:sicer ne vem če je to ista lučka, ampak meni se tudi men vožnjo prižiga tista lučka (narisana je šoba za vbrizg).
ko zasveti ta lučka začneta ventilatorja proizvajati drugačen glasen zvok.
drugače tista lučka zasveti za par sekund ko dam kontakt.
imam še en problem, kazalec pri prikazovalniku za temperaturo vode se sploh ne premakne (mogoče se premakne čisto malo nad 50°) ventilatorja delata drugače čisto normalno.
ne vem če je to kaj povezano med sabo.
Se strinjam.bulldog napisal/-a:Ja, te podatke dobiš na upravni enoti (LJ - mačkova), na okencu za registracijo motornih vozil, kjer imajo vso zgodovino avtomobila odkar je bil uvožen v Slovenijo.
Dobi vso dokumntacijo preko katere boš prišel do lastnika v Italiji, tam pa ti bodo natančno povedali več o tem vozilu (najbrž je bil prejšen lastnik leasing hiša v Italiji), take najraje uvažajo v Slovenijo. Če vidš da so te nategnl greš v tožbo.
Jest mam isti primer, in mam vloženo tožbo za 1,5 mio sit. zdej pa čakam, sej veš da to dolgo traja.
Veliko lažje je do denarja pridt če si avto kupu v avtohiši.
Sporoči ko boš izvedel kaj novega, ker mam teh prascev k nategujejo poln k....
Cajt bi že bil da se neha ta nategancija v Sloveniji.
LP

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov