DE-Mobil se raje izogni, imaš 99% šans, da ne bo vse tako kot pravi oz. da z avtom nekaj ni ok. Lahko pa poskusiš srečo in tvegaš... nikoli neveš, mogoče se ti tisti 1% obrestuje
Ce se ne motim, je bilo kako stran nazaj govora o njej.
Ce isces TI, se prodaja tudi moja, sam je ni na Avtonetu, mislim da je objavljeno samo v moji temi pa en oglas sem enkrat oddal. Uvozil jo je @Zival. No ja, ravno trudim se je ne prodajat
M napisal/-a:Ve kdo za kakšno užitno 146, 156, 166? Pravzaprav lahko tudi kaj drugega z vsaj 4 vrati, budget nekje do jurja, raje manj...
tle mi neki ne gre skupaj užitno in za jurja...če hočeš dobit lepo in ohranjeno 166ko ali bilokateri drug model potem boš moral tudi rang dvignt, če ne boš samo s popravili presegel 2 jurja...kje je še ostalo.
Ve kdo karkoli? Spremljam jo že kakšne 3 tedne. Začel je pri 2300€, nato dal na 1950€, nato baje naredil tehničnega in znižal na 1750€. Ne deluje najbolje, ampak nekaj me zelo privlači na tem avtu. Saj če bi bilo kakšne 500€ za vložit notri, uredu. Samo da ni jama brez dna ....
Plus ne vem kako bi ga na dvigalo lahko dal, sem iz LJ, avto pa ni registriran.
Ve kdo karkoli? Spremljam jo že kakšne 3 tedne. Začel je pri 2300€, nato dal na 1950€, nato baje naredil tehničnega in znižal na 1750€. Ne deluje najbolje, ampak nekaj me zelo privlači na tem avtu. Saj če bi bilo kakšne 500€ za vložit notri, uredu. Samo da ni jama brez dna ....
Plus ne vem kako bi ga na dvigalo lahko dal, sem iz LJ, avto pa ni registriran.
načeloma avto lepo zgleda vsaj po slikah, sicer vemo kako je to...drgač pa sj dobiš preizkušnjo za 5 dni pa ga prpeleš v Lj in v tem času lepo poštimaš use kar imaš v planu. za na lift pa ni problem je bla moja 145ka približno isto nizka, ko je bla -3 cm in ni blo panike nikjer.