Imam pa tudi jaz iste probleme in sumim regulator vakuma, ki je na vezni steni, .. moj je crknu in sem dal od 166, ki ma isti motor in od takrat nedela prav..
Vrjetno, ker predan je original crknu je selvavto normalno in ko sem dal tega potem gor, od takrat nedela prav, ... a se da kako preverit ce dela pravilno?
tudi sam imam isti problem.... do 2000rpm ne gre nikamor in kadi tako da bolje da se ne peljete za mano
pa sm obnovu turbino, zamenjal cevi od turbine in intercoolerja,obnovu sobe,novi maf senzor, egr pa je blindiran in se vedno je stanje isto... tako da ce kaj ugotovite se toplo priporocam....
evo. v soboto sel z dela. na avtocesti pritisnil gas. system control motor failure. in vrglo v "safe mode". na sreco je bil mehanik se v delavnici in sva priklopla na rac. pokazalo je napako (upam, da sm si prou zampomnil) P2038. In po se eni voznji in nakaj testiranja je prisel do ugotovitve, da se ne premikajo lopute v turbini. Ker je probal premaknik z racunalnikom in ni slo...je rekel da je krmilnik (al nevem kko se rece) teh loput. jaz govorim to zdej zelo laicno.
tribesman bil sm pri tebi dvakrat pa nisva nic kaj prevec ugotovila vse kaj naj bi blo mozno sm pregledal itd in nic bolje ni stanje.... tako da res nevem...
Fantje.. moj avto je cuden....
Zamenjal sem senzor pritiska z novim ki sem ga mel in avto gre normalo, se predobro se mi zdi, vlece ko zmesan, turbo se cuje full..... ampak mi spet po parih sekundah teranja vrze v rezervni program... js nisem vec pameten
Avto spet gre tako kot se od njega pricakuje. Kriv pa je bil, tako kot ste nekateri rekli, EGR. Najprej je bil blindiran, nato pa mi je sla lucka na armaturi ze toliko na zivce sem dal menjati EGR. Vse skupaj je prislo cca. 200€. In ko ste sprasevali ce je Avto kadil.. Kadil je samo nekaj zacetnih kilometrov, potem pa niti ne vec.