alfa 147 by xalfist

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor

No ja nebi se strinjal z prvim delom z alfico čist lepo shajama hehe. Polosovin kaj je bla hin mi je itak petrovčič zajebo. Sklopka na 180.000 je tut stndart pri tej alfah, druga pa nimam nekih težav z njo. To kaj se je zaj zgodlo pa jemlem bol pozitivno kot negativno. Bom mel vsaj na novo barvan nos avta, pa se ostalo bo za kaj drugega, če bo vse po sreči.

Drug del za 5 celindra pa se strinjam. Nasledna alfa (159) bo pa ziher 2.4.
Uporabniški avatar
axel
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa Romeo 147 Q2
Kraj: Izola

Uroš napisal/-a:Pa škoda da so se one felne nekje izgubile, tem manjka ET za te pragove !
Te fetlne so sedaj na moji 147, glede na to, da sem jih sel iskat v dravograd, in da je bila ta tam prodana bo verjetno to to :D
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Pol bo vrjetno toto. Ja ti pragovi grejo po vsej vrjetnosti dol, sma se menla z kleparjem.
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Evo po dobrem mesecu in nekaj dni dobim jutri alfico vrjetno nazaj. Malo se je zadeva zavlekla zaradi nepridljivih stvari. Upam da jo bom prepoznal saj sem jo en mesec zamenjal za f..... clio-nepremičnina hec hec zadnih 10dni pa pecikl party. Seveda se ni zrihtalo samo nesreče ampak mnogo več, nekaj je sprememb na njej upam da nebo uroš(prvi lastnik-če slučajno se prebiraš alfa forum) jezen hec hec. Po videnem v ponedeljek ko sem jo videl se v surovem stanju in jo komaj prepoznal,bo kot nova.
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

kdaj pa kdaj :D
Uroš
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Alfico dobil nazaj ampak danes je nisem poglesal.
Priloznost sem se imel zapeljati (na zalost kot sovoznik) v ferrari 458 spider. Sicer sem se prvic peljal v avtu takšnega kova ampak teh 570 konjev brutalno seka. Ko se pohodi gas ne spusti niti za sekundo , gre noro res.
Slika
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Ker sma padla na tehničnem zaradi sprednjih zgornjih rok in stangic stabilizatorja smo nabavli material in danes zamenjali zadeve. Edino pus v zadnjem kolesu kjer pride priterjena vzdolzna roka mi ni uspelo menjat(časovna stiska). Se pa da zelo prispara pri zadnjih rokah. Za puse sem dal 20e za obe za roke pa bi dal kakih 70e po komadu. Res pa je da moras imeti nekaj znanja in orodja da staro ven pa novo not. Razen kdo ma prešo pol je na izi.Slika
Tak zaj pa upam da mir za nekaj časa z podvozjem. Je pa zanimivo da je bil dejansko tut končnik zgornje roke zanic ponavadi so samo puše. V dobrem letu dni, trw roka.
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

samo da še dela ! =D> koliko km ima zdaj ?
Uroš
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Dela dela kot urca. Malo ji manjka pa bo obrnila 200.000, še kakšna 2000 se mi zdi.
Podvozje ima novo, zavore komplet nove, druga pa tak ne crkne na alfi hehe.

Ena jesenska brez pragov na zimski obutviSlika
Uporabniški avatar
grega983
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia Delta 1.6 turbo
Alfa Romeo 33 1.7 16v Permanent 4
Lancia Thema 2.0 16v turbo LS

Volvo XC90
Kraj: Fram

Zgleda kot avto brez tistih pragov :mrgreen:

Čeprav kolko se spomnim v živo zgleda, kot da bi se klepar lahko malo bolj potrudil pri lovljenju linij sprednjega dela, ko je že rihtal alfo
Zadnjič spremenil grega983, dne Pe Nov 06, 2015 10:44 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsi kosi, odpadli z mojih krip, so bili s ponosom izdelani v Italiji :)
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Rabi pa novo značko spredaj :wink:
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

grega983 napisal/-a:Zgleda kot avto brez tistih pragov :mrgreen:

Čeprav kolko se spomnim v živo zgleda, kot da bi se klepar lahko malo bolj potrudil pri lovljenju linij sprednjega dela, ko je že rihtal alfo
Nebi sedaj starih ran odpiral.
Ja res je kjer se odbijač dotika blatnika je katastrofa, ampak preprosto se ni bilo casa tega zrihtat. Dva x je mel avto zavrjen z moje strani a narejeno nikoli bolje. Tak da bom probal sam zrihtat ali pa peljal k preverjenenu kleparju da spravi linije v red.
Tak je ko poznaš človeka , sama hvala in slike kakšne avte vse zrihtak pol pa dobiš to ven.
Žal pa avto rabim vsak dan in se ne morem z njim kregat in imeti tam avta v nedogled.

Alfa samec- znakec je silver edition, hehe pride nov sprednji in zadjni.
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Kot je grega983 omenjal so bile linije katastrofalne sploh leva stran. To pac dobis od "dobrega" kleparja.
Desna stran sem popravil v nulo
PrejSlika

PotemSlika

In pa leva , katera je mnogo bolje kot prej ampak je blatnik tolk slabo sklepan da je to vse kaj sem lahko naredo.
Prej
Slika

Potem
Slika
SilverMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147 JTDm 16v TbT
Kraj: Črnomelj

Kdor ti tako "popravi" avto, si absolutno zasluži "reklamo", podkrepljeno s pripadajočimi slikami... #-o
http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?f=8&t=36179" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
kukec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Slov. Bistrica

če rabiš znakce imam jaz viška, ampak kitajsko varianto, je pa malo razlike napram orginalu sicer...
Slika
Slika
Odgovori
  • Informacija