Če je to to kar kažejo čehi bom razočaran. Ampak še vedno upam da bo nekaj malce bolj izstopajočega, svežega..kot človek upa za zadnjo minuto sodniškega podaljška na fuzbal tekmi da bo njegova ekipa dala zmagovalni ali vsaj izenačujoči gol
Radi bi alfo kot je bila nekoč ko je in z tehniko kot z obliko premikala meje standardov. Kot sem videl je tudi notranjost enaka tej objavljeni na slikah na forumu in je ok, samo sedaj se mi pojavlja eno vprašanje..kakšna bo oskubljena verzija brez multimedijskega ekrana..spomnim naj na bmw 3 2006, ki je bil z navigacijo notri všečen brez pa dolgočasen kot suh poper...
Aha je že...tole je Marchione poslal trikrat nazaj oblikovalce za risalno mizo...nočem niti vedet kakšne so bile prejšnje tri verzije
Ma kurc, ajde enkrat naj bo oblikovno vrhunska, drugič pa naj ima vsaj motorizacijo konkurenčno. Jebemti globalizacijo, res je vse zjebala, še avto industrijo.
Zadnjič spremenil MAXTER, dne Sr Jun 24, 2015 5:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
tole bo potrebno videt v živo, ker mislim, da ji slike malo krivico delajo. Meni ne izgleda slabo bi si pa želel malo bolj agresivni prednji del (vsaj luči).
Vozilo: Alfa 146 1.6 TS, Grande Punto 1.4 T-Jet, MX-5 2.0 RC
Ok če je to res to, se bom zaenkrat vzdržal komentiranja, da ne bom kaj hudega povedal... očitno se bo spet treba navadit... no, bo pa vsaj tehnično baje na nivoju.