Nova Alfa Romeo Giulia

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
fixy
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 159 SW 1750 TBi
Kraj: Brežice

Slika
Slika
Slika
1998 156 2.5 V6
2006 159 3.2 JTS V6 Q4
2007 159 1.9 JTDm
2010 159 SW 1750 TBi
2011 159 SW 2.0 JTDm
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Tale videospot je odličen! Pa poslušite zvok, bemte to bo zver! :D

Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia 844
Kraj: Ljubljana

Prečudovita je. To pa da ni tistega vau efekta, je pa razlog predvsem v časovnici, od začetka govora o tem avtu pa do danes in pa v tisočih renderjih oz. željah zagrizenih ljubiteljev italijanskih makin. Gre za kompromis čistin in agresivnih linij. Predvsem pa je pohvalno to, da ne gre samo za šminko temveč za celotni paket, kajti roko na srce pri 159 je bila samo šminka. 8)
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

eh brezveze.
brez komentarja
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

carlo napisal/-a:Prečudovita je. To pa da ni tistega vau efekta, je pa razlog predvsem v časovnici, od začetka govora o tem avtu pa do danes in pa v tisočih renderjih oz. željah zagrizenih ljubiteljev italijanskih makin. Gre za kompromis čistin in agresivnih linij.
Zato moja žena pravi,da je razočarana,da je od vsega pomalo,najmanj pa vidi Alfo,no,meni postaja vedno bolj všeč,čeprav sem na začetku čutil enako. 8)
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

carlo napisal/-a:...roko na srce pri 159 je bila samo šminka. 8)
S tem se pa čist strinjam...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

alfafil napisal/-a:
carlo napisal/-a:Prečudovita je. To pa da ni tistega vau efekta, je pa razlog predvsem v časovnici, od začetka govora o tem avtu pa do danes in pa v tisočih renderjih oz. željah zagrizenih ljubiteljev italijanskih makin. Gre za kompromis čistin in agresivnih linij.
Zato moja žena pravi,da je razočarana,da je od vsega pomalo,najmanj pa vidi Alfo,no,meni postaja vedno bolj všeč,čeprav sem na začetku čutil enako. 8)
Vizualno je tole namanj alfa, ok razn Mita, je pa tehnično sigurno taprava Alfa. No seveda, bo na testih da je premalo odlagalnih mest in da se pri zapiranju prtljažnika gospodične umažejo roke.
Hranata
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: 156 2.4 JTD 10V GTB2260 (projekt)
Kraj: Cerkno

MaStr napisal/-a:
carlo napisal/-a:...roko na srce pri 159 je bila samo šminka. 8)
S tem se pa čist strinjam...
Ampak to je point alfe vseeno? Vse je podrejeno dizajnu in voznim zmogljivostim... Upam, da bo tudi pri Giulii vsaj deloma tako :wink: Najbolj se mi dopade z boka 8) Me pa zanima kako izgleda brez teh agresivnih dodatkov - brez podaljškov, spojlerja in nekih 17'' feltne (telefonke [-o< ).
Slika
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

z izjemo te slike mi še vedno ne da tistega kaj sem pričakoval :? pa je QV, kaj bo šele ko bojo slike navadne
Slika

preveč vidim notri bmw 3 pa lexus is ](*,) pa tista deljena zadna šipa :(
Uporabniški avatar
Prometej
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0

Spredaj FL BMW 1/Jaguar (na brzino vsi trije tanovi), od strani sprednji kot BMW 5, potek linije od maske do riti spominja na Mazdo 6, zadek Superb/Maserati. Po 159 sem leta in leta čakal, da bodo dali ven nekaj equally strupenega. Zame to ni to - QV pa mi sploh deluje, kot da jo je v roke dobil neki tuner, ne pa kot, da je tovarniški izdelek. Razočaran. :(
Indeed.
Uporabniški avatar
ĐoKc
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm
Kraj: Hrastnik
Kontakt:

Men je pa čist huda :D :D . Sam nevem kdaj si jo bomo privoščili, ko bo 7 let stara pa še takrat bo 15 jurju al pa še več.
Alfa Romeo Giulietta
urke159
Alfa Member
Alfa Member

Menu osebno je pa strupena....ZELO ....srcno upam da zadanem na lotu da si jo grem rezervirat kar takoj :D
primi
Alfa Junior
Alfa Junior

Ni blazno huda, ni pa spet slaba, no.
Priponke
giulia-.jpg
Zadnjič spremenil primi, dne Sr Jun 24, 2015 8:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ĐoKc
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm
Kraj: Hrastnik
Kontakt:

Gremo loto špilat :D :D
Alfa Romeo Giulietta
Uporabniški avatar
tha_man
Alfist
Alfist
Vozilo: Alfa 146 1.6 TS, Grande Punto 1.4 T-Jet, MX-5 2.0 RC

No, nekaj je res - vse Alfe veliko bolje zgledajo v živo kot na slikah. Če dobro pomislim, me tudi 159 na slikah ni kaj posebej navdušila, v živo je pa nora. Da ne govorim o Giulietti (ki mi v živo sicer ni nora, je pa vseeno najlepši avto v svojem razredu). Bela Giulia na teh zadnjih fotkah mi je drugače veliko bolj všeč kot rdeča na prvih, tk da mislim, da se je bom kar hitro navadil :) Mogoče res ni tako izstopajoč dizajn v primerjavi s konkurenco, kot je bila 159, je pa tudi res, da so danes tudi A4, C klasa in trojka dokaj lepi avti, za razliko od modelov pred 10 leti (ali celo 20 - v času 156-ke).

Vglavnem, mi hitro postaja všeč, ko sem slišal zvok v tistem videu so šle pa kar malo kocine pokonc :)
Zaklenjeno
  • Informacija