Zato moja žena pravi,da je razočarana,da je od vsega pomalo,najmanj pa vidi Alfo,no,meni postaja vedno bolj všeč,čeprav sem na začetku čutil enako.carlo napisal/-a:Prečudovita je. To pa da ni tistega vau efekta, je pa razlog predvsem v časovnici, od začetka govora o tem avtu pa do danes in pa v tisočih renderjih oz. željah zagrizenih ljubiteljev italijanskih makin. Gre za kompromis čistin in agresivnih linij.

S tem se pa čist strinjam...carlo napisal/-a:...roko na srce pri 159 je bila samo šminka.
Vizualno je tole namanj alfa, ok razn Mita, je pa tehnično sigurno taprava Alfa. No seveda, bo na testih da je premalo odlagalnih mest in da se pri zapiranju prtljažnika gospodične umažejo roke.alfafil napisal/-a:Zato moja žena pravi,da je razočarana,da je od vsega pomalo,najmanj pa vidi Alfo,no,meni postaja vedno bolj všeč,čeprav sem na začetku čutil enako.carlo napisal/-a:Prečudovita je. To pa da ni tistega vau efekta, je pa razlog predvsem v časovnici, od začetka govora o tem avtu pa do danes in pa v tisočih renderjih oz. željah zagrizenih ljubiteljev italijanskih makin. Gre za kompromis čistin in agresivnih linij.

Ampak to je point alfe vseeno? Vse je podrejeno dizajnu in voznim zmogljivostim... Upam, da bo tudi pri Giulii vsaj deloma takoMaStr napisal/-a:S tem se pa čist strinjam...carlo napisal/-a:...roko na srce pri 159 je bila samo šminka.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti