Uuuuh, že dolgo je od zadnje objave, tako da se spodobi, da na hitro malo updejtam temo
Alfica še lavfa, trenutno je pri 212k km. Deluje brez problemov, razen standardnih pokanj po podvozju in v vratih
Medtem časom se je menjalo senzor gredi, gibljivo cev, pošvasalo auspuh ter zamenjalo en kup žarnic poleg rednih servisov seveda, Alfa je dobila tudi nove zimske in nove letne pnevmatike.
Doživel sem tudi 2 prometni

Prvič se mi je nekdo pri semaforju pri rdeči luči namesto naprej odpeljal rikverc direkt vame, nastradal je prvi odbijač
Par tednov kasneje pa na trzinski obvoznici nekdo zaradi telefona v roki še v zadek.
Tu pa je bilo malo več škode, zadnja havba se ni odpirala, zvita zadnja vezna, odbijač, itd... Zavarovalnica je ocenila totalko. In to se mi je zgodilo dober teden pred odhodom v Budimpešto za novoletne praznike, tako da se je avto dal na mizo, poravnaval, da se je lahko vsaj prtljažnik odpiral. Ličanje je prišlo na vrsto po prihodu domov. Moram Alfo pohvalit, da je preživela 1200km po Madžarski pri -15C do -20C brez vsakih težav
Avto se je kasneje popravil, in sedaj izgleda nekako takole

Fotke niso glih nevem kaj, ampak za hitro predstavo, da je avto še živ pa so tudi vredu

Pred zimo imam v planu še servis in to naj bi bilo to za letos