lp,
d

še vedno je bila ovira kriva ker se ni umaknila, pa če je to zid, ograja, ovinek ali pa drug avtoNe, ne, se je avto kar sam premaknil v oviro, tako da bi Clio prišel kar prav

Zdaj veš zakaj imam jaz avto lepo v garaži in se z mlinčkom daily vozim.Binji napisal/-a:Sem že nekaj razmišljal o winterwagnu, zdaj pa razmišljam še malo bolj intenzivno

Saj vem.. skrbi me edino, da bi nabavu en mlinček za 200€, potem pa moral gor še 500 (+x) dat, da se normalno vozimurbancebulj napisal/-a:Zdaj veš zakaj imam jaz avto lepo v garaži in se z mlinčkom daily vozim.Binji napisal/-a:Sem že nekaj razmišljal o winterwagnu, zdaj pa razmišljam še malo bolj intenzivno

ne pride do tega, ker se enostavno ne sekirašBinji napisal/-a:Saj vem.. skrbi me edino, da bi nabavu en mlinček za 200€, potem pa moral gor še 500 (+x) dat, da se normalno vozimurbancebulj napisal/-a:Zdaj veš zakaj imam jaz avto lepo v garaži in se z mlinčkom daily vozim.Binji napisal/-a:Sem že nekaj razmišljal o winterwagnu, zdaj pa razmišljam še malo bolj intenzivno

colibry napisal/-a:Moja pa ve da more dobro nastavit ce se pripeti kaj takegakaksni copatki.....
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta