Funny, sejem bi naj bil binealno?alex146 napisal/-a:Od 17. do 23. marca. Jaz sem bil lani in se splaca.alfasan napisal/-a:Kdaj bo sejem v Beogradu. Če bo čas in še kakšen dan viška še za turista špilat,...
Funny, sejem bi naj bil binealno?alex146 napisal/-a:Od 17. do 23. marca. Jaz sem bil lani in se splaca.alfasan napisal/-a:Kdaj bo sejem v Beogradu. Če bo čas in še kakšen dan viška še za turista špilat,...

https://m.youtube.com/watch?v=EUc6Od0wjLk" onclick="window.open(this.href);return false;ROBERTH napisal/-a:Funny, sejem bi naj bil binealno?alex146 napisal/-a:Od 17. do 23. marca. Jaz sem bil lani in se splaca.alfasan napisal/-a:Kdaj bo sejem v Beogradu. Če bo čas in še kakšen dan viška še za turista špilat,...

Pozabljaš, da je na plaketi pri alfi napisana suha teža. Prištej še tank bencina in osla za volanom + dejstvo da primerjaš bencinarja z dizlom pa boš videl da ni tako lahka. Avto zgleda v redu, motorni prostor pa nikakršenMAXTER napisal/-a:Primerljive teze ostale konkurence na Zenevske sejmu:
Audi A4 2.0 TDI multitronic - 1815 kg
Jaguar XE 20t Portfolio Automatic - 1843 kg
Jaguar XE 20d Portfolio Automat - 1899 kg
Infinity Q50 2.2d Automatic - 1880 kg

zvitafeltna napisal/-a:Pozabljaš, da je na plaketi pri alfi napisana suha teža. Prištej še tank bencina in osla za volanom + dejstvo da primerjaš bencinarja z dizlom pa boš videl da ni tako lahka. Avto zgleda v redu, motorni prostor pa nikakršenMAXTER napisal/-a:Primerljive teze ostale konkurence na Zenevske sejmu:
Audi A4 2.0 TDI multitronic - 1815 kg
Jaguar XE 20t Portfolio Automatic - 1843 kg
Jaguar XE 20d Portfolio Automat - 1899 kg
Infinity Q50 2.2d Automatic - 1880 kg

Nimajo švicarji nič pri tem. Na etiketi je "unladen weight", se pravi ni bencina in ni potnika. Pri nekaterih proizvajalcih ni celo nobenih tekočin. Lahko da so italijani zasrali in napisali curb weight. Američani majo to boljš poštimano. Gross weight = avto pripravljen na vožnjo + 150 kil za potnikaMAXTER napisal/-a:Zato pa so objavljene teže primerljive konkurence razstavljene v Ženevi, ker imajo očitno švicarji kot švicarji neke svoje predpise glede deklariranja teže avtomobila. Suha teža avtomobila je kot navedeno v predstavitvi za 180KM verzijo z ročnim menjalnikom 1374kg.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost