alfasan napisal/-a:Ne stresajte kozlov.
70.000 km in povprecna 7,15 l/100km. Ne vem ce je tolk visja od konkurence.
Luci imam navadne in svetijo super.
Visoka teza ima vpliv tudi pri visoki hitrosti. Pri 180 na uro je razlika ali si v 159ki ali 156ki.
V mestu je res mal vecja poraba zaradi teze, toda 159ka ni bila nikoli narejena samo za ta namen.
Visji kolicnik upora. Koga briga? Zaradi par mililitrov. Pa saj nikoli ne vozimo prj maksimalni hitrosti.
Luči! Najlepši in najbolj prepoznaven znak tega modela.
159ki se zameri samo to, ker je skret od avta. Italijanski šalebajzeraj.
Če bo giulia tako skropucalo od zanesljivosti bo to verjetno zadnji model, ki ga bo alfa plasirala na trg.
Razen če bo cena zelooo ugodna in primerljiva znamkam, ki so trenutno še vedno deležne posmehovanja zaplankarajcov.
Ne vem, v kakšnem smislu misliš skret oziroma bolje rečeno kakšno alfo ti voziš, če govoriš iz lastnih izkušenj. Jaz za svojo 159-ko lahko trdim, da ni nikakršen sekret ampak super avto. Z vsem, kar mi nudi sem zadovoljen. Okvare? V dveh letih odkar jo imam (50k km) nič posebnega. Crknile so krtačke na štarterju (z delom 50€), zamenjal sem akumulator (preventivno). To je moj sedmi avto in lahko trdim, da sem z njim najbolj zadovoljen in tudi naj manj težav imam. Seveda avto ni popoln in ne trdim, da nima svojih slabosti. O lepoti nima smisla izgubljati besed, ker je zelo relativna stvar, zase lahko trdim, da mi je še vedno eden izmed najlepših avtov. Verjamem, da bo nova Giulia še boljša, glede lepote jo moram pa videti v živo. Na slikah izgleda sicer lepo vendar po ničemer ne izstopa za razliko od svoje predhodnice.