Zanima me če ma kjr kakšne probleme s 156 kr mislem avto menjat pa bi si kupu 156 sam me tku mal informativno zanima če je ta avto ql.
kr do sdej nism mel problemu s 33 pa bi kr na alfi ustau.
jaz sem se na stara leta spravu na 33 in mislim da je vsakega kerga enkrat zapeljem ostane v spominu pred pol ure spet en nov kandidat
za 156 pa ne vem nic povedat, sem jo samo se 2x peljal, za normalno voznjo je dosti boljsi od 33
hja pred časom je bila objavljena neka anketa mislm da nemška kolk so mel določeni modeli avtomobilov okvar v enem letu in je bla 156 na vrhu lestvice (največ okvar ). Sam bi jo mel vseen raj kot kater drug avto!
zdle bom počas prodal 33 če se kjr zanima
dau jo bom za kakšnih 100k povem pa v naprej da bi blo treba sam jermene zamenjat. zadnič je bla na servisu pri stepančiču pa j reku d bi blo fajn počas menjat jermene drgač pa prau d j fino vozilo
Fergazerji so od webra pa so strahota za štelat pa še žrejo preveč....tuki se bolj navdušujem nad IE. Dejansko mora biti za ta denar že kar lepa....Brez zamere sam tržna vrednost teh avtov je na psu...Če koga zanima mu prodam srebrno 1.7IE srednje ohranjena za kakih 70-80 jurejv..letnik 93....Drugače pa čestitam za odločitev za preskok