kako se obnese na dolgi rok ne vem, ker trenutno mi je uspelo šele 1x premazat se pa zelo pozna kjer sem spregledal in nisem premazal razliko v barvi usnja.
Svet bo boljši, ko se bodo ljudje začeli ukvarjati sami s seboj namesto z drugimi
Oba, spoliraj.si, in operi-avti.si imata v prodaji sicer nekoliko dražjo, a profi robo. Načeloma so vsi produkti zelo dobri. Lahko pa pošlješ mail enemu ali drugemu po poveš želje; npr. kateri, da bolj mat efekt, kateri majo močenjši vonj po usnju,...
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Na moji bivši 156 -ki sem namazal z slonovo mastjo,prej pa posesal dobro pobrisal z vlažno krpo nato počakal,da se posuši in nato namazal z mastjo...super zadeva!
Jaz sem uporabljal gliptone - čistilo ter balzam. Komplet stane okrog 20€, imaš ga pa za kart lep čas. Jaz sem namazal vsak mesec enkrat.
Mi je bil pa všeč zato, ker je naredil mat videz, pa še usnje ni bilo tako drseče.
Banny brez zamere, ker ti bom malce zasmetil.
Eni več denarja in pozornosti zmečete za kozmetiko sedežev kot večina žensk za pravo kozmetičarko.
Sem prav srečen, da nimam usnja, bi se še s tem ukvarjal. Imam pa vseeno vprašanje, če lahko z istimi sredstvi očistim in namažem usnjeno jakno.
alfasan napisal/-a:Banny brez zamere, ker ti bom malce zasmetil.
Eni več denarja in pozornosti zmečete za kozmetiko sedežev kot večina žensk za pravo kozmetičarko.
Sem prav srečen, da nimam usnja, bi se še s tem ukvarjal. Imam pa vseeno vprašanje, če lahko z istimi sredstvi očistim in namažem usnjeno jakno.
Alfasan, mislim, da nega usnja ni tako draga, kot nekatere ženske porabijo za kozmetiko. Ter tako kot ti menjaš olje v motorju za večje obstojnost motorja, tako je potrebno tudi za kaj drugega poskrbet.
Upam, da te ne bom srečal kje, ko si boš s kremo mazal suhe roke