Giulia se pospešeno pripravlja na dostavo v ZDA, zdaj pa so začeli še z izdelavo avtov za kitajski trg.
Partita la produzione di Giulia per il mercato cinese. In griglia prodotto per la Cina sono previste la benzina 200cv Base e Super, la benzina 280cv RWD Super e Veloce, e la Quadrifoglio AT8.
Ce bi bla to logicna poteza bi to delale vse svetovne znamke, pa pac ni tako. Prvo kot prvo je suv in karavana primerjat debilno, ker suv nima nikol tolk prostora in ker bo za 10-15 jurjev drazji.
Prodaja v evropi to tut jasno nakaze, karavan je must have. In ce hoces 400 tisoc enot prodat potem rabis in suv in karavana in se marsikaj
Ti še vedno ne razumeš, da je teh 400.000 enot mišljeno skupno do konec 2018, ne pa letno. Se pa strinjam, da je SW logična ponudba z minimalnim vložkom.
Nevem res zakaj ne bodo naredili SW-ja jaz bi vzel karavan ce bi bil na voljo, prtljaznik ma limuzina res majhen, oz. majhen je vhod v prtljaznik, vozicek komaj spravis noter? Ima kdo podatek ce ze obstajajo stresni nosilci za Giulio?
alfa_samec napisal/-a:Ti še vedno ne razumeš, da je teh 400.000 enot mišljeno skupno do konec 2018, ne pa letno. Se pa strinjam, da je SW logična ponudba z minimalnim vložkom.
Res je, da nisem med najbolj pametnimi toda tega sem prepričan da tudi člani mense ne razumejo.
Kadar govorimo o časovnem intervalu je potrebno navesti obe krajni točki, torej od kdaj do kdaj. Namreč Če je to obdobje za dobo 2017 - 2018 to pomeni 200.000 vozil alfa letno, kar je manj kot kia proda samo modela optima letno. Če pa je to obdobje še kakšno leto več torej 3 leta pa to pomeni 133.333 vozil alfa letno oz. toliko kia proda modelov optima letno samo v ZDA. Če pa upoštevamo celo nove prihajajoče modele iz nabora 8 komadov potem so te številke prodanih posameznih modelov resnično neoptimistične. In naj še spomnim, kako si pisal o tem, da je prodaja optime v ZDA slaba.
Jaz npr sem imel Alfo 159 karavan in vam povem totalna bedarija kot da bi imel limuzino nič nisem dobil notri v golfa 4 sem več dobil in pri giuliji ne bi bilo nič drugače. Nima pojma zakaj folk vozi karavane sploh, če ne dobiš notri skoraj nič. Uporaben karavan je bil npr passat letnik 2010 ravno dno brez roba tam je to prišlo res do izraza ti novi kot so BMW Mercedes Audi ..... novi so pa samo tržna niša uporabnost je pa res bolj za vozičke pa se tisto gre težko notri.
alfa_samec napisal/-a:Ti še vedno ne razumeš, da je teh 400.000 enot mišljeno skupno do konec 2018, ne pa letno. Se pa strinjam, da je SW logična ponudba z minimalnim vložkom.
Res je, da nisem med najbolj pametnimi toda tega sem prepričan da tudi člani mense ne razumejo.
Kadar govorimo o časovnem intervalu je potrebno navesti obe krajni točki, torej od kdaj do kdaj. Namreč Če je to obdobje za dobo 2017 - 2018 to pomeni 200.000 vozil alfa letno, kar je manj kot kia proda samo modela optima letno. Če pa je to obdobje še kakšno leto več torej 3 leta pa to pomeni 133.333 vozil alfa letno oz. toliko kia proda modelov optima letno samo v ZDA. Če pa upoštevamo celo nove prihajajoče modele iz nabora 8 komadov potem so te številke prodanih posameznih modelov resnično neoptimistične. In naj še spomnim, kako si pisal o tem, da je prodaja optime v ZDA slaba.
To me spominja na komentar v smislu, da sem šel zadnjič z twingotom 300 km/2h.
alfasan napisal/-a:Kadar govorimo o časovnem intervalu je potrebno navesti obe krajni točki, torej od kdaj do kdaj.
Časovna točka je bila omenjena kot časovno obdobje 5 let oziroma 2013 do konec 2018. Prav tako je bilo rečeno s strani Westerja v istem planu, da bodo predstavili do konec 2018 8 novih modelov, do zdaj so jih 4 (4C, Spider, Giulia in Stelvio), sem tudi skeptičen, da bodo predstavili v niti ne 2 letih še 4 modele.