Moje mnenje:
Zunanjost 159 je krasna. Elegantna športna limuzina, nizka, široka...lepa!!!
Notranjost v 159 še nekako izpade, dobro, materiali, izdelava, temu ne bi posvečal preveč pozornosti saj je to sejemski avto. Tudi strop je odstopil pri voznikovih vratih ipd. Kaj bo junija, ko pride na trg bomo videli.
Problem je v tem, da ima Brera enako armaturo kot 159

, ki v ta avto pašeee

Nočem bit nesramen ampak avto izgleda obupno. Zunaj so Brero napihnili in je v živo proti konceptu, ki sem ga gledal v Frankfurtu in Bologni in ki je bil res petarda le še bleda senca, znotraj pa športni avto kot naj bi bila Brera

- ne vem no ampak, no ja vsak ima svoje mnenje, notranjost v GT-jki je mnogo lepša.
Malo sem poslušal komentarje obiskovalcev - žal je bilo splošno mnenje še slabše od mojega. Moram vam povedat, da je GT-jka požela mnogo večje odobravanje in občudovanje čeprav je že lep čas na trgu. Na štantu AR sem bil sigurno vsaj 3 ure in si ogledoval detajle, počival po ogledovanju ostalega dela sejma itd
Pa še nekaj: Sorry, ampak res so mal cigani. O vozilih AR in Fiat nisi mogel dobiti nobenega propagandnega materiala, katalogov... Hostese so se mnogo bolj razumele na kleklanje kot na avte, kakih "prodajalcev" ali predstavnikov firme, ki bi jih lahko kaj vprašal tako kot drugje pa sploh ni bilo. Res so me kar malo razočarali.
Sem gledal Focusa ST220 in me je predstavnik Forda posedel v avto, ki je bil sicer zaklenjen, ker sem ga malo natančneje spraševal...brez problema, razlagal itd in mi na koncu dal še kupon za njihov VIP center, pri ogledu nove BMW serije 3 - trud, razlaga, pojasnjevanje, možnosti kombinacij, kaj še načrtujejo s trojko, požrtvovalnost predstavnikov BMW-ja, pri Passatu podobno itd itn
Pri novi Imprezi STI vse kar ti srce poželi
Razočaran nad Brero in pristopom pri AR!
Sorry