Ženeva by Loka

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Meni enostavno sredinska konzola pri Alfi ni prav nič športna in spominja bolj na široko kamijonsko konzolo, ki je kvazi neka izboljšava tiste, ki jo je narisal oblikovalec Da Silva v Alfi 156 in je meni precej bolj okusna.

Števci, volan in sovoznikov prostor pa so mi všeč. Če bi vsaj tista konzola rahlo padala proti sovozniku. Tako ravna ni nekako skladna s števci in je preširoka.

Ma ja no, stvar okusa.
Slika
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Z konzolo je takole ; nikakor je ne moremo primerjati z passatovo, ker sta to dva avtomobila za povsem različna namena (verjatno vsi vemo čemu je namenjena alfa in čemu VW :mrgreen: ). Tudi če bi že primerjali, ne moremo primerjati amaterskih slik (159) in pa profesionalnih in rač. obdelanih (Passat - kar je objavil Giorgio).

Čeprav bi lahko bila za moj okus konzola ravna in ne nagnjena proti vozniku, mi to nikakor ne kvari videza tako fenomenalnega avtomobila, obdelanega v popolnost tako motorne palete kot videza \:D/ . Če bi bila notranjost iz stiroporja jo imam še vedno raje kot VW :lol:

lp :wink:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Raje jo imaš zato, ker je pač Alfa, sej te razumem. Če bi bil VW fan, ne bi niti pomislil na Alfo, kar bi spet razumel. Preveč vas gleda samo iz stališča, ker je pač Alfa. Že iz principa ne bo nihče priznal nekaj kontra Alfi. :mrgreen: No, sej konec koncev je brezveze. Važno, da vam je všeč in to je glavno, kar so Alfini inženirji hotli doseči. =D> =D> =D>
Slika
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Sredinska konzola je v enem kosu in bi se znala spreminajt glede na nivo opreme, tako da bi znala bit še kakšna druga verzija ne samo siva.
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Ko bo ta avto v mojih rokah, bo že vsa z.ebana, tako da jo bom mogu že sam preštrihat z sprejem :) . Kar pa pri VW ne bi mogu :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Alfa33 napisal/-a:Ko bo ta avto v mojih rokah, bo že vsa z.ebana, tako da jo bom mogu že sam preštrihat z sprejem :) . Kar pa pri VW ne bi mogu :mrgreen:
To pa se strinjam! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slika
Lancia
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Tko je: Ta "les" v nemških avtih mi postaja ogaben - podobno kot pri korejskih. TO JE VSE ENA IMITACIJA PLASTIČNA. Pa se lahko vsedeš v E klaso, S klaso ali pa A8, vse je imitacija. To že vidiš po tem, ker je tako radodarno odmerjen les. Raje imam malo lesa, lepo izoblikovanega, tako za okras in tam pravega. Kot Lancia Thesis naprimer. Če ni pravi je bolje, da je alu dizajn.

Kar se tiče 159 notranjosti: sedeži navdušijo, armatura mogoče na sliki res ne izgleda najbolje, vendar ko enkrat sediš notri, si zelo zadovoljen z razporeditvijo, položajem in počasi ti tudi ta linija postane lepa. Me je pa svetlejša notranjopst pri tej Alfi bolj prepričala, sigurno pa obstajajo še razne opcije po osebnem okusu. Sicer pa števci so pravi (temp. olja!!!), plastika je na otip prijetna. Tudi alu sredinska konzola je OK.
Ne rečem, da ne bi kakega detajlčka spremenil v notranjosti, vendar Alfa 159 zelo prepriča človeka.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Uporabniški avatar
MATEVŽ
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj
Kontakt:

Ne mi Alfe primerjat z VW.To ni lepo. [-X
Over and out.
Uporabniški avatar
loka
Alfa Member
Alfa Member

Moje mnenje:
Zunanjost 159 je krasna. Elegantna športna limuzina, nizka, široka...lepa!!!
Notranjost v 159 še nekako izpade, dobro, materiali, izdelava, temu ne bi posvečal preveč pozornosti saj je to sejemski avto. Tudi strop je odstopil pri voznikovih vratih ipd. Kaj bo junija, ko pride na trg bomo videli.
Problem je v tem, da ima Brera enako armaturo kot 159 :?:, ki v ta avto pašeee :roll: Nočem bit nesramen ampak avto izgleda obupno. Zunaj so Brero napihnili in je v živo proti konceptu, ki sem ga gledal v Frankfurtu in Bologni in ki je bil res petarda le še bleda senca, znotraj pa športni avto kot naj bi bila Brera #-o - ne vem no ampak, no ja vsak ima svoje mnenje, notranjost v GT-jki je mnogo lepša.
Malo sem poslušal komentarje obiskovalcev - žal je bilo splošno mnenje še slabše od mojega. Moram vam povedat, da je GT-jka požela mnogo večje odobravanje in občudovanje čeprav je že lep čas na trgu. Na štantu AR sem bil sigurno vsaj 3 ure in si ogledoval detajle, počival po ogledovanju ostalega dela sejma itd
Pa še nekaj: Sorry, ampak res so mal cigani. O vozilih AR in Fiat nisi mogel dobiti nobenega propagandnega materiala, katalogov... Hostese so se mnogo bolj razumele na kleklanje kot na avte, kakih "prodajalcev" ali predstavnikov firme, ki bi jih lahko kaj vprašal tako kot drugje pa sploh ni bilo. Res so me kar malo razočarali.
Sem gledal Focusa ST220 in me je predstavnik Forda posedel v avto, ki je bil sicer zaklenjen, ker sem ga malo natančneje spraševal...brez problema, razlagal itd in mi na koncu dal še kupon za njihov VIP center, pri ogledu nove BMW serije 3 - trud, razlaga, pojasnjevanje, možnosti kombinacij, kaj še načrtujejo s trojko, požrtvovalnost predstavnikov BMW-ja, pri Passatu podobno itd itn
Pri novi Imprezi STI vse kar ti srce poželi :)

Razočaran nad Brero in pristopom pri AR!

Sorry :(
Lp!
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

@Loka; Res al kaj :oops: !? Šit ej, zgleda, da so Italjani skregani z nemškim vodstvom firme...!#-o
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
f4676
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Koper (med tednom) Celje (konec tedna)

Saj to, da so skregani z malenkostmi je meni že dolgo jasno. Tukaj se vidi njihov značaj. Naredijo krasne avte samo pri detajlih pa odpovedo.
Vse kar rabijo je ena trda roka.
Slika
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

se 1x: kaj je una mala rezica nad rezo za cdje?
Uporabniški avatar
The Architect
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

Mene osebno pomankanje detajlov in natančnosti pri AR ne moti. Zdaj ne vem al sm se že navadu ampak jaz v avtu ne rabm lesa ma miljavžnt gumbov pa ne vem kaj. Jaz tud AR tiste z ne vem kakšnim svetlim usnjem al kaj nebi kupil. Je pa res da je nekaterim pač všeč bolj udobje in takim potem tale 159 verjetno ni všeč. Sej naj pač kupjo pasata sam ni pa lepo da se pol folk prtožuje pa kritizira čez druge.
Vsak ma svoj okus in mnenje in ga je pač treba spoštovat.
Pa lep pozdrav.
S
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

una sredinska konzola je skor taka k pr volvotu al pa saabu #-o
V8
Uporabniški avatar
loka
Alfa Member
Alfa Member

sleby napisal/-a:se 1x: kaj je una mala rezica nad rezo za cdje?
Nimam pojma
Lp!
Odgovori
  • Informacija