Ženeva by Loka

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

No, pol smo pa pičke! :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Jah dobr sej jz tud poznam ne enga, ampak celo dva, ki mata passata skoz na servisih, sam to se ne pomen, da je za en drek. Poznam tud cloveka k ma cisto novo 147 2,0 in jo ma vsak mesec na servisu. Get my drift? To posplosevanje pri katerikoli znamki je skrajno otrocje.
Glede JTS kako slabo posposujejo pri nizkih obratih nam komentiru, ker se nisem vozil te masine, mam pa TS in k je nekdo omenil, da TS dobr vlece v nizkih obratih, jz se nebi glih strinjal. Pri meni sele nad 3k obrati se zbudi masina in za lezerno voznjo glih ni. Npr. k vozim civica je vtec glede tega dost bolsi, ker v nizjih obratih normalno pospesuje, je pa od 3k naprej nc kej posebnga, pri meni se motorju scufa in zacne vlect, tam je pa prakticno isto. No saj tak obcutek mam.
Mal sm zabluzil in ne vem kva sm obistvu hotu povedat. :)
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Dravograd

No, ja, bom pa še js (tut pička) se začudil nad tem da nekateri bi kupli avto, v katerem bi sedeli na gajbici od krompirja in bili veseli kako se ta dobro obnaša na cesti :)
In spet gre tut tema čisto drugam. Ble so podane slike in bili so komentarji na izdelavo notranjosti... končujemo pa spet na večnem bojišču med VW in Alfami. Mašine so takšne in drugačne in vse glede tega je v knjigah in tabelcah - izgled pa je relativen pojem in vsake oči imajo svojega malarja.
To, kar se pa skriva pod to silhueto pa vsi vemo da je itak makina, ki z italjanskim zasanjanim pridihom zunanjosti poudarja kaj nosi v sebi... zgodovino, in tist posebn "žmoht" da jo hočeš zapelat in sprobat vse kar so ji veleumi v tehniki namenili... Mam prav?
Kakorkoli se mi ne dopade navznoter, se mi pa navzven toliko bolj in še zmeraj je Alfa - to je pa glavno.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Tudi če vgradijo togo premo, poberejo ven vse airbage usnje, zarad mene tud armaturko, bom jaz še vedno ostal pri Alfi.

Avdiji, Vwji in vse ostalo meni ne potegne... se mi zdi pa žalostno gledat na Alfa forumu ko se kregate kaj je lepše passat ali 159. :evil:
Uporabniški avatar
loka
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj

LaserJaMM napisal/-a:Tudi če vgradijo togo premo, poberejo ven vse airbage usnje, zarad mene tud armaturko, bom jaz še vedno ostal pri Alfi.

Avdiji, Vwji in vse ostalo meni ne potegne... se mi zdi pa žalostno gledat na Alfa forumu ko se kregate kaj je lepše passat ali 159. :evil:
Se strinjam!

Tole je šlo čist iz teme. Pa še enkrat bi nekaj ponovil. Men ta armatura ne paše predvsem v Brero, v 159 izgleda dosti bolje.

Ko se že ravno o Passatu - ta pride na trg takoj in je 100% zaključen oz. vsaj 2 meseca pred AR159 in zato so primerjave še malo neumesne (sejemski avto) poleg tega pa bo še skoz samo Passat - sem slišal da bo imel ta model tud SDI motorje :lol: pa neonke pa to za doplačilo pri sport paketu :lol:
Lp!
Uporabniški avatar
Policist
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

LaserJaMM napisal/-a:Tudi če vgradijo togo premo, poberejo ven vse airbage usnje, zarad mene tud armaturko, bom jaz še vedno ostal pri Alfi.

Tud jaz se strinjam s tem =D> =D> =D>
Slika
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

IztokFranko napisal/-a:fantje ne se kregat, alfa 159 se bo odlično prodajala in kdo bo kupil passata se mi pač smili.
Meni se smili tist, k bo gledal in tipal notranjost 159. Nekaj pozabljate, jest sem jo že čekiral, vi pa pač ne. Pa še čist tko, Passat tudi meni ne potegne preveč.

Karkoli že, tole prerekanje tukaj je čisto brezvezno. Vsakemu svoje veselje.
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Lancia
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Ne sej je itak brezveze, tole kaj je boljš, sam k ste tok po Alfahg pluval, da je kr joj - :roll:

Mah jez sm jo tut tipal na sejmu, pa ne vem no kolkr gledam in se spominjam - ma se mi ni zdela slaba not, niti v materialih. Poleg tega sem danes kupil neko nemško revijo, kjer je predstavitev Alfe 159, pa so do italjanov kritični nemci zapisali, da ima notranjost "hochwertige" oz. dobre materiale. Tko da ne vem no... jez bi jo kr meu, tole 159ko. :D :D
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Uporabniški avatar
kristijan
Alfist
Alfist

Tudi jaz sem jo gledal na sejmu in lahko rečem da so zelo kvalitetni materiali, vsaj tako se meni zdi.

Ko sem notranjost prvič videl na slikah mi ni bila preveč všeč, ampak ko sem se vsedel v avto sem bil čisto drugega mnenja, meni je zelo všeč.

lp
kris
Uporabniški avatar
q_verde
Alfist
Alfist
Kraj: celje

MITT napisal/-a:
IztokFranko napisal/-a:fantje ne se kregat, alfa 159 se bo odlično prodajala in kdo bo kupil passata se mi pač smili.
Meni se smili tist, k bo gledal in tipal notranjost 159. Nekaj pozabljate, jest sem jo že čekiral, vi pa pač ne. Pa še čist tko, Passat tudi meni ne potegne preveč.

Karkoli že, tole prerekanje tukaj je čisto brezvezno. Vsakemu svoje veselje.
dva do trije ste jo videli v zivo, tu pa debata o materialih in podobno. ko se vsedes noter komaj vidis, ce ti ustreza ali ne. vcasih tudi kak slabsi material, ki je dobro obdelan dobro sede, videl pa sem ze avtke s samimi >>the best<< materiali, ki pa niso pasali noter (vcasih zbir kakega lesa in nepravih barv deluje ze kar kicasto).

avte je treba videt in sprobat. dejstvo pa je, da sta oba dobra in lepa (stvar okusa), kljub temu da se nam alfa bolj poda.

pa se veliko srecnih, hitrih in varnih km, bodisi v ALFI ali vw, ce pa komu ustreza pa lahko tudi v hyundaju! Vsakemu svoje! LP
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

Znova dokaz da ste res "pičke", sploh ne veste več kaj bi radi, najprej šimfate kako grda armaturka je not, potem pa vam je že vseeno al je sploh armaturka v avto al ne!? #-o Res izjave za dol past!!!

No, skratka, Alfa 159 je legenda!!!
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Uporabniški avatar
IztokFranko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ, KK
Kontakt:

mislim da jeto končna ocena: alfa 159 je zakon, in primerjava s passatom ne pride v poštev in tudi ne s kakšno toyoto avensis, ker je pojmovanje različno pri teh tovarnah.
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Slika

Baje je bil ta avto na sejmu. Imenuje se pa ORCA. Znane so mi zadnje lampe :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
IztokFranko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ, KK
Kontakt:

mislim da so to ameriški avtomobili in da so tekmovali v le mansu- team oreca, mogoče se motim,...
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet

Alfa 33, a si preveril zjutrej, če so še gor? :mrgreen:
Slika
Odgovori
  • Informacija