Se strinjam!LaserJaMM napisal/-a:Tudi če vgradijo togo premo, poberejo ven vse airbage usnje, zarad mene tud armaturko, bom jaz še vedno ostal pri Alfi.
Avdiji, Vwji in vse ostalo meni ne potegne... se mi zdi pa žalostno gledat na Alfa forumu ko se kregate kaj je lepše passat ali 159.

Meni se smili tist, k bo gledal in tipal notranjost 159. Nekaj pozabljate, jest sem jo že čekiral, vi pa pač ne. Pa še čist tko, Passat tudi meni ne potegne preveč.IztokFranko napisal/-a:fantje ne se kregat, alfa 159 se bo odlično prodajala in kdo bo kupil passata se mi pač smili.

dva do trije ste jo videli v zivo, tu pa debata o materialih in podobno. ko se vsedes noter komaj vidis, ce ti ustreza ali ne. vcasih tudi kak slabsi material, ki je dobro obdelan dobro sede, videl pa sem ze avtke s samimi >>the best<< materiali, ki pa niso pasali noter (vcasih zbir kakega lesa in nepravih barv deluje ze kar kicasto).MITT napisal/-a:Meni se smili tist, k bo gledal in tipal notranjost 159. Nekaj pozabljate, jest sem jo že čekiral, vi pa pač ne. Pa še čist tko, Passat tudi meni ne potegne preveč.IztokFranko napisal/-a:fantje ne se kregat, alfa 159 se bo odlično prodajala in kdo bo kupil passata se mi pač smili.
Karkoli že, tole prerekanje tukaj je čisto brezvezno. Vsakemu svoje veselje.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta