Dan!
No ker sem bil danes na tehnicnem mi je meril pline in je bil CO tik na meji (prevelik) ostalo je vse stimalo in baje je to lahko zaradi filtra in sveck ( imam tudi preveliko porabo).
Zdaj pa kire svecke za boxerco 1.6?
Kaj priporocate to kar je v kniigi al je v bistvu vseeno? Ker tele BL so vrjetno samo na org. servisu in vrjetno drage al se dobijo v vsaki trgovini? Pa kolk je cena teh BL ,ce slucajno kdo ve? LP
ja jst bom mogu tut menjat svecke na moji zvalci
kok pridejo NKG svecke??
ce so tele golden lodge 600 sit pol nebi smele bit une nevemkok drzaje... vec k 1500 ne dam za eno
5 jurjou ena svecka??? pa a so to mal defekt.... 20 jurjou za svecke lol ta mi je smesna.... morm bivsga sosolca dobit k mu mat dela pri BOSCH in mu bom reku da rabm svecke za avto... zihr bo prnesu pa se ceneje bo.. ne bo glih NKG ampak bo pa zihr vredu... je ze zrihtu parkrat svecke za razlicne tipe avtomobilou.. je poba sabo kr prnesu katalog za vse mozne avtomobile pa smo izbral pa se je dobil.. bom sporocu k bo povedu kere se dajo dobit pa za kok dnarja pa bote sami presodil ce so vredu...
no upam pa da sploh ma bosch svecke za alfico.. sam men se zdi da majo za vse avtomobile