f4676 napisal/-a:Po mojem mnenju je najbolje, da odpreš stran www.simulcar.com in si tam pogledaš kako posamezen model platišč paše na avto. Poleg tega lahko tudi temniš šipe in avto spustiš bliže tlem. Poglej
Kje pa je to na tej strani? Sem probu vse pa nisem nč našu.
Mitja 156 - kratek vodič. Najprej na tej strani klikni tisti rdeč gumbek v katerem piše Pas encore membre in izpolni obrazec, da dobiš geslo za vstop. Ko boš imel geslo, pa klikneš zelen gumb na strani in vpišeš geslo ipd. pa te spusti na stran. Če ti ne bo šlo pa sporoči.
Da ne bom odpiral nove teme, bom vprašal kar tu:
kje bi lahko pri nas dobil takšne feltne, kot so te čisto zadnje na sliki in koliko bi me prišle? Mogoče kdo ve? Naj bi bile novi model tistih s tremi krogi, ki jih je alfa imela že v preteklosti.
Hmm, naročujem feltne Toora T670 in imam še zadnjo dilemo - kje je razlika med Silver in Chrome varianto? Chrome je dražja, na uradni toora strani (www.toora.it) pa feltna, za katero piše da je chrome, izgleda čisto običajno. Kaj bi boljše izgledalo na 156-ki, chrome ali silver?
Sporoči kateri model od Toore boš vzel in velikos, ter mi sporoči na ZS, bom poizkusil dobiti še ceno iz Italije, če bo kaj ceneje
Ubistvu sem se zdej dokončno odločil za Toora T670 17" (btw, alfa ima en isti model, vendar s svojo značko na sredini), ampak jih izdelujejo v chrome in silver varianti, pa se ne morem odločiti, katera bi lepše izpadla na avtomobilu. Chrome sploh kdaj pride lepo?