Sicer je nova "Piu Bella" po narocilu v prijateljevo avtohišo Avto Nota prišla na Jesenice že 22. maja,
a je bil prevzem zaradi cakanja na DMV možen šele 28-ega.

Gre za Veloce Q4 2.2 JTDm z 210 konji, letnik 2017, 115.000 prevoženimi kilometri (edit: preverjeno) in 19" QV platišci,
uvožena iz Belgije in od prve lastnice. Zelo lepo ohranjena tako zunaj, kot tudi znotraj.
Od opreme pogrešam le vzvratno kamero za pomoc pri parkiranju ponoci v dežju in 35W adaptivne prednje luci.
Temna platišca niso ravno po mojem okusu, zato se glede teh še odlocam ...
Gume so bile slabe, le-te sem še isti dan pri klubskem partnerju Brce zamenjal z Nexen N'Fera Sport.

Seveda se je morala takoj tudi dodatno ocediti

Obcutki med vožnjo, lega na cesti, udobje in vse ostalo ... Kaj naj recem, kot to, kar že pticki civkajo... Vr-hun-sko!!!!
Razlika proti bivši 159 je ogromna v vseh pogledih - hvala bogu. Koncno lahko recemo, da je alfi uspelo narediti zares dober avtomobil.
V prihodnosti jo cakajo tudi kakšne modifikacije; zadnji spojler, sideskirti, mogoce tudi prednji lip.
Bo pa treba izboljšati tudi kvaliteto audio sistema. Nima Harman-Kardon ozvocenja, pa vendar ima že vgrajeni sub-woofer in center. Nizki toni, kot tudi sama jakost je za povprecne uporabnike povsem zadovoljiva, visoki toni pa niti njih ne morejo zadovoljiti, zato je vse skupaj slišati precej podpovprecno.
Mislim, da sem trenutno najbolj vesel clovek na svetu!
Se vidimo na kakšnem srecanju!
Brez slik pa pri meni itak ne gre ...