Ok polja gumbov sicer obstajajo, ker dobiš opis, če se z miško zapelješ na mesto kjer so bili nekoč gumbi.
Gumbi pri pripravi posta za pisavo, citat, img, url, ... ne delajo.
Smeški tudi ne delajo.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Ko ima hudič mlade, jih ima veliko, pravijo... upam, da sem zdaj rešil vse težave. Pripravljamo namreč tehnično nadgradnjo, pa je prišlo do nekaj neljubih stranskih pojavov...
Na žalost so shrani.si, kjer je bilo večina slik, ugasnili tri tedne pred napovedanim datumom, zato nam ni uspelo rešiti slik, ki so bile tam. Imeli smo že pripravljen načrt in aplikacijo, ampak se je shrani.si na žalost je**** za svoj načrt in bivše odjemalce.
hmmm jaz pa imam že en čas problem z izgledom strani.
Uporabljam firefox ( update-an) in mi že nekaj časa recimo na strani "neprebrani prispevki" ali pa recimo "seznam forumov " in potem kar koli kliknem, se mi izpiše stran, ki je polna "deteljic - rdečih in zelenih), pod deteljicami pa se vidi tudi tekst - seveda slabo
Seznam forumov je ok, kar koli potem kliknem je.... deteljica
Tudi teme se hecno odpirajo, čudna razporeditev, ampak ok, slike so nezmanjšane ( se pravi velike)
OK, sem rekel, je nekaj z update-i..... probam crome, vse ok - sem mislil, da je pač firefox nekaj posodobil in se tepe z forumom
Potem pa sem za foro probal zamenjati stil foruma in oba ostala ( silver in milk v2) mi delata ok, le "alfa klub 22" mi dela hecno
Toliko, da povem, če boste kaj zrihtali, ok, sicer bom pa uporabljal drug stil