od Paleste zvecilke ne kupim.......t0005929 napisal/-a:Prosil bi za nasvet ,ce jo je kdo ze sel pogledat?Nisem iz Ljubljane,v tem je problem!! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=255073#
Povej mi kje je tuki nateg če so oni prodajal po taki ceni, tvoj kolega se je sam odloču da bo dal tok dnarja za avto in brez klime, zakaj pa ni šel tam kjer bi ga za 500 dubu, kakor si reku...Je pa res da sem slišal precej slabih stvari od prevertenih kilometrov itd, sam to so samo govorice katerih ne morem potrditi. Sej veste vsak kupi avto pri najboljšem trgovcu in najboljši avto, vsi ostali so se pa nategnili. Človeška nevoščljivost pač.colibry napisal/-a:hehe mojga kolega so rpejsn let napel 100 na uro
za audia 100 je dal 750k... letnik 91.. res d aje bil na zuni lep.. sam nikol tok dnarja za ta avto.. pa se klime nima..
cena takih s eje pa vrtela od 450 do 600 prejsn let.

Točno tako, če je plačal preveč za avto, se je nategnil sam.Foggy napisal/-a:Povej mi kje je tuki nateg če so oni prodajal po taki ceni, tvoj kolega se je sam odloču da bo dal tok dnarja za avto in brez klime, zakaj pa ni šel tam kjer bi ga za 500 dubu, kakor si reku...Je pa res da sem slišal precej slabih stvari od prevertenih kilometrov itd, sam to so samo govorice katerih ne morem potrditi. Sej veste vsak kupi avto pri najboljšem trgovcu in najboljši avto, vsi ostali so se pa nategnili. Človeška nevoščljivost pač.colibry napisal/-a:hehe mojga kolega so rpejsn let napel 100 na uro
za audia 100 je dal 750k... letnik 91.. res d aje bil na zuni lep.. sam nikol tok dnarja za ta avto.. pa se klime nima..
cena takih s eje pa vrtela od 450 do 600 prejsn let.
LP

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti