Ali kdo pozna tole 166?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
t0005929
Alfa Junior
Alfa Junior

Prosil bi za nasvet ,ce jo je kdo ze sel pogledat?Nisem iz Ljubljane,v tem je problem!!Kupujem eno res lepo ohranjeno 166.Se prej moram prodati mojo 155!! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=255073#
Zadnjič spremenil t0005929, dne Če Mar 31, 2005 1:27 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Pero!!
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

vem samo da so v palestu sami lopovi
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Zakaj?
Slika
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

"nategujejo" folk na veliko
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Keri pa ne! A pričakuješ, da bodo svetniki?
Slika
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

hehe mojga kolega so rpejsn let napel 100 na uro
za audia 100 je dal 750k... letnik 91.. res d aje bil na zuni lep.. sam nikol tok dnarja za ta avto.. pa se klime nima..

cena takih s eje pa vrtela od 450 do 600 prejsn let.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Avto izgleda popolnoma Ok, samo bi ga bilo treba še od blizu videt.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

t0005929 napisal/-a:Prosil bi za nasvet ,ce jo je kdo ze sel pogledat?Nisem iz Ljubljane,v tem je problem!! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=255073#
od Paleste zvecilke ne kupim.......

nateg :x :evil:
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

lol :lol: :lol: =D> :lol:

... hudi komentarji. Sej so vsi isti, pa vsi majo najboljse avte, pa vsi ti garantirajo ovo i ono, ko pa kej crkne se pa ne poznamo. =D>
alfa 166
Alfa Freak
Alfa Freak

Če se prodaja pri paleste, je uvožena.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

colibry napisal/-a:hehe mojga kolega so rpejsn let napel 100 na uro
za audia 100 je dal 750k... letnik 91.. res d aje bil na zuni lep.. sam nikol tok dnarja za ta avto.. pa se klime nima..

Povej mi kje je tuki nateg če so oni prodajal po taki ceni, tvoj kolega se je sam odloču da bo dal tok dnarja za avto in brez klime, zakaj pa ni šel tam kjer bi ga za 500 dubu, kakor si reku...Je pa res da sem slišal precej slabih stvari od prevertenih kilometrov itd, sam to so samo govorice katerih ne morem potrditi. Sej veste vsak kupi avto pri najboljšem trgovcu in najboljši avto, vsi ostali so se pa nategnili. Človeška nevoščljivost pač.

LP
Lancia
Alfist
Alfist
Kontakt:

Foggy napisal/-a:
colibry napisal/-a:hehe mojga kolega so rpejsn let napel 100 na uro

Povej mi kje je tuki nateg če so oni prodajal po taki ceni, tvoj kolega se je sam odloču da bo dal tok dnarja za avto in brez klime, zakaj pa ni šel tam kjer bi ga za 500 dubu, kakor si reku...Je pa res da sem slišal precej slabih stvari od prevertenih kilometrov itd, sam to so samo govorice katerih ne morem potrditi. Sej veste vsak kupi avto pri najboljšem trgovcu in najboljši avto, vsi ostali so se pa nategnili. Človeška nevoščljivost pač.

LP
Točno tako, če je plačal preveč za avto, se je nategnil sam.

Poleg tega je brezveze kategorično zanikati določenega trgovca. Treba je pogledat avto kot posamazen primerek edino to je verodostojno. Če je pa za ta denar avto kolikotolkio spodoben, potem ni kaj razmišljati.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Pepo
Alfa Member
Alfa Member

Zadeva je uvožena, kajti zelenih 166 se v Sloveniji ni prodajalo, pa tudi sicer jih je bolj malo, mislim da so modele s to barvo delali le na začetku. Opremo ima precej kompletno, po moje je bila v dobrih rokah, a Alfa 166 je zelo zdržljiv avto, če le malo paziš nanjo, ne rjavi, barva ostaja lepa, težko pogruntaš na orvi pogled, če je kaj narobe. Po moje ima defenitivno krepko prevrtene kilometre, take zverine so stalno na cesti in tale je ze dala skozi svojih 200 kkm. A ce jih je dala po lepih italijsnkih avtocestah, ter ob tem uživala redne servise, ni problem. Pojdi, poglej, saj se vendarle kmalu vidi, ce so kaksne napake. Poskusi voiziti po kakih slabsih cestah, pazi na sklopko in koncnike, to je vcasih razmajano in po tem vidis, kaksen avto kupujes. Pedala, ne toliko obrabljenost gume, ampak razmajanost, zračnost.
Lancia
Alfist
Alfist
Kontakt:

Sej se itak vidi ali je bil kupljen pri nas ali ne - datum prve reg v primerjavi z letnikom in datumom homologacije, dalje tip homologacije, itd. To se ne da prikriti.

To, da se pri nas ne bi dalo naaročiti kake barve pri 166 pa prvič slišim. Sej se ti avti niso kupovali v paketu pač pa se vsak posebej naroča.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Odgovori
  • Informacija