Podvozje: težave - Giulietta

Tehnične teme o modelu Giulietta

Moderator: Tehnika moderatorji

NinchY
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljen Binji,

najprej najlepša hvala za tvojo pomoč že pri prejšnji težavi, ki sem jo imela z zamakanjem vode, saj sem tako znala mehanika usmeriti v pravo smer in s tem prihranila kar nekaj denarja, saj so bili oni najprej popolnoma drugačnega mnenja kar se tiče vzroka za zamakanje... Na koncu se je izkazalo, da je bila težava res v tapeti.

Drugače pa sem iz Ljubljane.

Lp,
Nina
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

Odlično, me veseli, da je bilo koristno :) Me sicer čudi, da niso že sami pomislili na to.
Če tvoj trenutni mehanik ne zna najti vzroka bi pa jaz definitivno priporočal, da se najaviš v Stegnah pri Enigmi in "našemu" Alanu (aktiven tudi na forumu).
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

NinchY, glede na to, da si iz LJ, bi ti tudi sam predlagal obisk pri Alanu, oz. podjetje Enigma.
Sam sem iz Jesenic, vendar vse tri naše alfe vozim k njemu.

Vzrok tega zvoka pa bo najbrž res na kakšni gumici, teh pa ni malo ...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
NinchY
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljena fanta,

najprej obema najlepša hvala za vajino pomoč in nasvete. :)

Opravičujem se vama za poznejši odgovor, ampak sem bila vmes nekaj časa odsotna in nisem uspela takoj odgovoriti. Če mi oba priporočata tega mehanika sklepam, da je res v redu.
Sama še nikoli nisem bila tam, čeprav je dejansko precej blizu mene kar bi mi bilo še posebej všeč.

Po pravici povedano sem prejšnjo Alfo, ki je bila nekoliko starejša vedno vozila k neuradnim serviserjem, ampak sem imela nato z njimi precej slabe izkušnje in kar nekaj težav, ko stvari niso naredili dobro, nato pa se izgovarjali, da niso bili oni krivi...
Zato zdaj to, ki je malo novejša vedno vozim samo na uradni servis, ki pa je precej drag (še posebej redni servisi me pridejo po mojem mnenju čisto predrago).
Še bolj pa me moti to, da ko pride do kakšnih napak, ki jih sama opazim, teh ponavadi ne znajo diagnosticirati oziroma odkriti vzroka za njih, potem pa moram vas "nadlegovati" tu na forumu. :doubt: :wink:

Super bi bilo imeti nekoga, ki bi znal hitro ugotoviti vzroke za določene zvoke oz. težave.

Še enkrat obema hvala za nasvete.

Smo na vezi.
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

Mja, jaz sem enkrat peljal avto na AT bolj iz firbca, ko je bilo treba nastaviti steklo okna na GT. Namesto da bi dva vijaka odvili in premaknili steklo, sem dobil predračun za 200€ tesnil. No, is takrat nimam več zaupanja vanje.
Odgovori
  • Informacija