Prednja luč: Žarnice - Giulietta

Tehnične teme o modelu Giulietta

Moderator: Tehnika moderatorji

Majmarcel
Alfa Junior
Alfa Junior

Ta dodaten canbus oz upor ima sledeče oznake (PX26d) 50W 6ohm 9-16V.
Tele julke so res nekaj posebnega😁
Po praznikih bom probal se Osram h7 led night breaker, te naj bi bile homologirane prav za julko.

Glede žarnic iz aliexpresa, koliko dajo od sebe glede napisano ne vem, vem pa da svetijo top, smo probali ponoči in je res ogromozanska razlika, na garažnih vratih zgleda pa takole( pritiskaš pedal bremze pa delajo, da lahko slikaš😅😅

Ker sva ravno v debati ti želim v letu 2024 vse dobro🍀☃️🎄🍻
Priponke
IMG-58b5f66b36c4412b8f057fae601e3a2e-V.jpg
Stari
Alfa Junior
Alfa Junior

Sem kupil H7 led pri firmi FIN AVTO ( na spletu). Deluje odlično in ima lepo belo svetlobo.Poglej na strani finavto.si
alfa 166
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

Živjo imam čisto isti problem. Montiral led bevansee v45. Kateri canbus upor naj bi resil problem in kje ga kupiti, če ne bom moral ponovno namestiti navadne h7.
Majmarcel
Alfa Junior
Alfa Junior

Stari napisal/-a: To Jan 02, 2024 4:59 pm Sem kupil H7 led pri firmi FIN AVTO ( na spletu). Deluje odlično in ima lepo belo svetlobo.Poglej na strani finavto.si
Hvala za info, sicer sem narocil iz aliexpresa še ene, bom pa pogledal še pri Fin avto.
Kateri letnik maš ti julko?
A pa ti ponoči boljš svetijo?
Si ti pri Fin avtu vzel z canbusom in katere?

Hvala pa lp
Majmarcel
Alfa Junior
Alfa Junior

alfa 166 napisal/-a: To Jan 02, 2024 5:03 pm Živjo imam čisto isti problem. Montiral led bevansee v45. Kateri canbus upor naj bi resil problem in kje ga kupiti, če ne bom moral ponovno namestiti navadne h7.
Canbus ti jaz lahko posodim in če bo delalo ti jih prodam, sta oba 10€ ali pa če zamenjava za probo zarnice in probava, morda bo pa delalo😅😅😅🍀
alfa 166
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

Tudi meni ni delovalo z dodotnim uporom. Ker je šla žena na rekreacijo sem na roke zmontiral nazaj halogenke. Očitno bo led h7 adijo projekt..
Majmarcel
Alfa Junior
Alfa Junior

alfa 166 napisal/-a: Sr Jan 03, 2024 5:06 pm Tudi meni ni delovalo z dodotnim uporom. Ker je šla žena na rekreacijo sem na roke zmontiral nazaj halogenke. Očitno bo led h7 adijo projekt..
To je pa res k.....c, kaj bos s tem h7 zarnicami naredil?
Bi morda se jaz v naso probal dat, sam pomoje bo isto🤬
Tisti k prej najde rešitev, obvesti drugega😁
1984Mental
Alfa Junior
Alfa Junior
Vozilo: Giulietta MultiAir 2013

Živjo.

Jaz imam montirane spodnje:
https://www.aliexpress.com/item/1005001 ... 1802v1xKEB
6000K Cold White, China, H7

Imam jih že tri leta in nikoli niso niti malo "pomežiknile" ter napake v armaturi ne kaže. Škoda, ker pri vas ne delujejo pravilno, saj se osvetlitev ceste kar fajn pozna v primerjavi z originalnimi halogen.

Sem bil pa res na začetku razočaran, ker so svetile slabše kot sem pričakoval. Razlog je bil, da sem jih v leči rotiral preveč in nekoliko izgubil ojačanje žarka (v leči morajo biti postavljene navpično tako ---> I; in ne tako ---> / ali \). Nato sem še nekoliko ulovil snop z nastavljanjem celega žarometa in od takrat je ODLIČNO! Sedaj je kot bel dan tudi ko je dež in nasproti vozeči svetijo direktno v oči.

Lep pozdrav! :)
Odgovori
  • Informacija