R.I.P. alfa 33 1.5 QV

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

hm... weird..
zdj mi pa ti povej kako je to mozno da je model opisu tvoj avto pa te sploh ne pozna..
pa je do potankosti opisu avto...
ti se pa tut ne zavedas da so bli v temu avtu 50k vredni samo zici ter da tak volan k je biu notr je zelo velika redkost.

a lahko poves kje si kupu avto? ( ce se spomnes seveda )
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Avto sem kupu v Gorici od starejšga človeka. Jaz sm mev not drugačen volan kokr je na sliki, pa tudi mašina ni bla glih super ker je požrla liter olja 1000km, sedeži pa so zadaj zamenjani sprednji vozniški pa je tud bolj bogi. Glede cifer pa ne vem čist možno da so ble zamenjane pa cel avto prebarvan, in je to res isti avto.
Notranjost je bla pa pr vseh 33 QV taka.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

no saj meni je vseeno...
sam mrezca na vzglavniku ni glih vsakdanja... pa da je se model opisu tocno tako kot je bla notranjost...
sicr mene se nix ne tice
lepo se mej
pa previdno z novo 33ko
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Ne kateremu odpadu pa je sedaj avto?
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ne vem točno ampak pomojem je že šla v razgradnjo :(
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
Voith
Alfa Junior
Alfa Junior

:)
no zdele sva se z alanom pogovorila, in alfa na sreco ni bla moja. upam, da usode moje nebom nikol zvedu, razn ce je lepa, in se kdo z njo se zmer voz okol, in jo ma rd saj pol tok k sm jo meu js. sicer dvomim ker je prometna pr men doma sam ok, upanje umre zadnje.

no pa da se razlozim klavrno usodo moje qv-jke.
kupu sm jo leta 2000 od enga iz krskega, k je hotu sam motor vn prodt, ker motor je biu super, karoserija je bla pa po pragovih in zadnjih blatnikih cist gnila. in pol sm ji kupu nove blatnike in pragove in se neki pleha, in jo dau na svasanje, pol sm pa vse vn zmetu, pa jo od znotri celo zascitu tko, da verjetn tist pleh se dolga leta nebo zgniu. uglavnem dost lepo sm jo zrihtu, in na konc je bla res zlo lepa in bi ji mogu sam se optiko narest, pa na tehnicnega pelat, sam ker sm biu bl brez kesa k ne, pa ker sem meu drug avto za vozt se okol, mi je alfa stala pred bajto ze drugo leto, to je slo pa fotru izjemno v nos, in sm se mogu zarad te alfe z njim veckrat skregat, ceprou je biu na zacetku pobudnik moje restavracije prou on. in pol enga lepga dneva mi je postavu ultimat nej jo spelem stran v 3 dneh ce ne da jo bo on. pol pa itak se je tp zavlekl v cetrti dan.
js sm se prou ta dan zmenu z enim kolegom, da jo lahko parkiram pr njemu doma, k ma clovek res nevemkok arov zemlje in sploh nebi blo nobene panike ce bi tm stala se do danes. no skratka pridem dam da bi js to odpelu in vidm ni avta :-s :-k uprasam fotra kje je in mi rece da jo je senku ciganom zastonj #-o :| ::(): :-({|= fak sm cist popizdu takrat.

no in od takrat nism vec slisu nc o teli alfi, do ucer na ircu k smo pa nekak skp prsl da bi znala bit ta na rudniku moja, in da ma baje isti volan pa da ni nc gnila, k negnila 33ka vsi vemo kok je redka zadeva, sploh pa qv.
pol sm su z se dvema clanoma tega foruma ucer ob 11h ponoc gledat avto, da vidmo ce je res moja al ne, in pridemo tja, avta pa nikjer.

in mene je pa kr stisnl, da je to ta moja, in da so jo kksni uradni cigani odpelal km in me bojo spet ogulil do kosti, zarad stvari k je sploh nism js naredu in mi je blo cist bad in to.

no sam dons sva z alanom ugotovila, da je njegova res zlo zlo slicna, sam ni pa ista na sreco(upam da se moja se zmer voz, pa da jo ma kdo rd :D ), tko da js se alanu opravicujem za izpad, sam mi je kr kri zavrela ucer.

z zici in tem je pa stvar taka:
recaro zice z mrezcami so mele vse 33qv not, sam volan ki je na sliki, je pa ena posebna verzija teh alf, k jih je baje zlo majhno stevilo blo narejenih in skor zanesljivo, ce bi ta alfa res mela ta volan not, kot mi je en reku, da ga je mela, bi blo zlo mal moznosti da nebi bla ta k sm si js roke zulu z njo.

drgac pa fenomenaln avto, kr srce me boli za njo.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Škoda, da danes nimaš alfe, znaš cenit avtomobil tako kot to znajo pravi alfisti.

Dobrodošel na forumu.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tut jaz upam da tvoja ni doživela take usode k moja, če jo pa kdaj porajtam na cesti bom pa kr voznika ustavu.
No pa smo zadevo lepo razčistil =D>
Odgovori
  • Informacija