Živjo,
tu je zaslediti kako cene omenjene legende samo še naraščajo
https://www.autoscout24.hr/ponude/alfa- ... r_bucket=2
Moderator: Tehnika moderatorji

Odvisno kakšne iščeš, z avtomatskim menjalnikom jih je bilo zelo malo.grega983 napisal/-a: ↑To Okt 22, 2024 9:55 am Ne vem kaj sanjaš samo o teh 164 ......
Cene so kot so, praviloma so v oglasih navedene željene cene.
Realno stanje na trgu pa mislim da je trenutno žalost in če avto res ni hudo ohranjen in s redko/zanimivo opremo in mehaniko so navedene cene res samo želje.

Lancie so pa pri že povsem redke, saj že novih praktično ne vidiš

Z omenjenim modelom sem odraščal ter se v njem veliko prevozil česar žal ne morem pozabiti.grega983 napisal/-a: ↑Pe Okt 25, 2024 5:57 am Onaniraš o 164, kot da je edini zanimiv klasičen avto. In da je 164 edini klasičen avto, ki se draži. In predvsem to nakladanje dokaj redno tu gor predstavljaš.
Želja po nekem starem avtu ni problematična. Problem je, ko o tem redno in ob vsaki priložnosti nakladaš okolici in moriš ljudi.
Bodi frajer in nabavi. To sem še vedno vsakemu rekel. Še na FB zbadam ljudi, ki ob sliki določenih modelov jamrajo kako bi to imeli. In to redno. Ne rabi biti najboljši, najlepši primerek. Nabavi rahlo zmahanega za malo ali manj denarja pa se zraven nauči uporabe orodja in splošno o tehniki.
Enostavno je, poiščeš in plačaš. Če pa nimaš pa delaš toliko, da ti ostane čez čas in si kupiš. Če pa ne gre ...... potem pa prosim ne nakladaj.

Sicer sem le posredno vpleten v to "zgodbo", vendar moram reči, da se s tem se nikakor ne morem strinjati!grega983 napisal/-a: ↑Pe Okt 25, 2024 5:57 amBodi frajer in nabavi. To sem še vedno vsakemu rekel. Še na FB zbadam ljudi, ki ob sliki določenih modelov jamrajo kako bi to imeli. In to redno. Ne rabi biti najboljši, najlepši primerek. Nabavi rahlo zmahanega za malo ali manj denarja pa se zraven nauči uporabe orodja in splošno o tehniki.

Odebeljeni tisk pomeni samo poudarek na nekaj, pisanje z velikimi črkami pa naj bi bilo enako kričanju,

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta