fiat marea!

Fiat, Lancia, Ferrari, Maserati,...
Odgovori
Uporabniški avatar
uroš-
Alfa Junior
Alfa Junior

imam eno vprasanje glede avta!!

zanima me ce si je kdo montiro zadnje zvocnike v fiat mareo (limuzina) na zadnjo polico?
ker nevem kako se zraven spravit!! vem da tam notr ne grejo ovalni ampak vsaj 16 cm upam da bom lahko dau notr!!
ker sprednje sem menjal za 16 cm in je ze zelo bolse sam bi se odzadi rad neki not dau!!

kaj menite o tem ostali? je mozno to napravit?

pa se nekaj bi vas vprasal!!
kje je mozno dobit bele ali pa sive stranske smernike? ker so mi ti originalni tko grdi !!

je slucajno kdo zalsedil kje ali pa vprasal za kjuke ( ker je neka cudna guma pa mal razpada) pa nevem kolko priblizno stane ena !!!

prosim ce mi lahko kdo pomaga!!!
vsem se ze vnaprej zahvaljujem!!
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Ne poznam avta tolk dobr, a ma plehnato vezno steno zadnjo med sedežem in prtlažnikom? če je potem boš moral flexat.

Glede stranskih smernikov.. hmm mogoče ima Bravo/Brava enake? če ima, bo bolj verjetno danajdeš bele( MAT) stranske žmigavce za bravota.

Poglej če so enaki.
Uporabniški avatar
uroš-
Alfa Junior
Alfa Junior

ja mislim da ima pleh spodi ja sam pa ma zograj ( ko pogledan skoz steklo odzadi ) nek cuden material prevlečen z nekim blagom!
med plehom pa tem pa je se kar nekaj prostora!! v prtljazniku pa ima neki mal prostora za zvocnike!!!

zal sem ze vprasal ce imajo bravoti in brave enake pa nimajo k ma marea bolj podolgovate!!!

:( :( :( :( :(

vseeno pa hvala za vas trud!!!
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Verjetno bi se dalo dat te žmigavčke od kakega drugega avta. SMo experimentirali pa smo na 145ko dali stranske bele od opel astre .. in zgledajo dokaj vredu.
Odgovori
  • Informacija