Imam 166 ko, 2.0 turbo V6, letnik 99, prevoženih 160000. Problemov nisem imel nobenih razen, da se mi je sesul računalnik. Drugače pa je tudi zadaj (pravijo) dovolj prostora. Poraba pri meni je v mestu 13-15 s tem da ga ne šparam, na relacije pa ca 11. Če ga dobro pohodiš pa lahko tudi tja do 15 l. Da bi mi kdaj pila 17 pa še nisem doživel. Ceste se super drži.
Razmišljam pa tudi o prodaji. Je črna, vsa oprema razen usnja in navigacije. Če želiš me lahko kontaktiraš.
Vse lepo in prav, sam to je bolj nepremičnina s tem motorjem. 2.0 je absolutno prešvoh za ta avto. Sicer je za ležerno vožnjo popolnoma dovolj, ampak, ko hočeš od motorja kaj več, osatneš razočaran.
No zdej je ze 90% da bom kupu to rdeco Alfico pa me sam se neki zanima.Kot vidte ta Alfa nima litih platisc in me zanima ce je kjerkol mozno dobit tale platisca original od Alfe
seveda po cim nizji ceni!
Yigy napisal/-a:No zdej je ze 90% da bom kupu to rdeco Alfico pa me sam se neki zanima.Kot vidte ta Alfa nima litih platisc in me zanima ce je kjerkol mozno dobit tale platisca original od Alfe
seveda po cim nizji ceni!
Tnx!
Živjo
Glede feltne ZS, se bova dogovoirla za koliko $$$ se jih da zrihtati.