LaserJaMM napisal/-a:Nebi raje za uničevanje mel kake honde? Legendo kot pa je 75ka pa lepo spedenano in obnovljeno?![]()
Če boš avto zrihtal potem ti lahko pomagam pri nakupu, če pa misliš po šodru gont pa uničvat pa niti podrazno.
Pa lepo pozdravljen na forumu in hvala za pohvale

dobrodoselcuore sportivo BGD napisal/-a:Pozdrav svima u Sloveniji.
Ime mi je Boki i dolazim iz Beograda(tacnije zivim na relaciji Zemun - Novi Beograd).
U porodici imamo tri Alfe i to:
147 2.0 TS
164 2.0 TS
166 3.2 V6
Ja vozim 164-ku a brat i otac preostale dve,koje nazalost nisu u Beogradu vec u inostranstvu.Poprilicno mi se svidja Vas forum i drago mi je da smo se napokon upoznali.
pozdrav svima

Pozdrav Killaz,killaz napisal/-a:Pozdrav svim Alfistima iz Slovenije!
Ja sam Lazar i jedan sam od osnivacha Alfa Romeo Club Serbia. Zhivim i radim u Beogradu. Pasiju prema ovom posebnom imenu gajim od malena, a ista je krunisana osnivanjem prvog kluba ljubitelja Alfe kod nas, u Srbiji.
Sve pohvale i chestitke za vash sjajni forum i chlanstvo!
Poz / killaz
Pozdravljen!!_BiStRi_ napisal/-a:Pozdravljeni ime mi je Mitja, sem iz Ljubljane...in sem ljubitelj alfic ter ostalih italjanskih zverin (takih ki je v podpisu![]()
![]()
)
Trenutno je že ena družinska alfica v garaži(pa ker ni moja..se bolj malo vozim), zase osebno pa iščem en strup, ki bo upam da tudi alfa, saj sem avta, ki ga imam trenutno že pošteno naveličan in bi rad imel cuore sportivo
![]()
L.p Bistri...

Živjo stari_BiStRi_ napisal/-a:Pozdravljeni ime mi je Mitja, sem iz Ljubljane...in sem ljubitelj alfic ter ostalih italjanskih zverin (takih ki je v podpisu![]()
![]()
)
Trenutno je že ena družinska alfica v garaži(pa ker ni moja..se bolj malo vozim), zase osebno pa iščem en strup, ki bo upam da tudi alfa, saj sem avta, ki ga imam trenutno že pošteno naveličan in bi rad imel cuore sportivo
![]()
L.p Bistri...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost