Uradni servisi

Tehnična vprašanja, ki se dotikajo različnih modelov

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

q_verde napisal/-a:kako to pa da stepancic nima pogodbe z nami? niste kontaktirali vseh ali se ne odzovejo?
Nismo kontaktirali vseh, zaenkrat. Razlogov je vsekakor kar nekaj, sicer pa tisti, ki ima kakšno željo po sodelovanju ima vse podatke glede kluba in kontaknih oseb na klubski strani.
Lp G.A.
MareA
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: KP-LJ

Evo, popolnoma se strinjam z big footom! Mojo "staro" 156-ko sem servisiral pri Avto plus v KP. Pa je bilo skozi nekaj. Sedaj jo vozi Mama. Nekaj casa jo je tudi ona peljala k Avto plus. Seznam popravil;
-kupil sem nove monrojeve amortizerje; bumbarji niso dali gumijastih manšet in so amortizerji crknili čez 20.000 km. Dolgo časa smo jih prepričevali, da nekaj ni v redu in da avto ne leži na cesti, kot je nekoč. Uštimali niso ničesar, keš pa so pobrali.
-zamenjali so drog volana, ker je imel malo lufta (mislim, da je slo za cca 350.000 SIT!)
-elektronika "ni hotela" prepoznati ključa; seveda "mojstri" niso vedeli, kaj storiti.
Potem smo šli k Zegi in tako so šle tudi težave z našo alfo. Npr., namesto, da bi zamenjali drog volana, bi bilo potrebno samo malenkost priviti. Tega seveda v Avto plusu "ne obvladajo". Amortizerje smo žal morali zopet zamenjati. Od takrat ni več težav. Hkrati smo naredili tudi mini čip-tuning. Avto sedaj vleče bistveno bolje pri nizkih obratih, pa tudi kakšen arabec več bi se našel v ergeli. Torej? Fantje in deklice, naj vam ne bo žal izleta do Komna. Vzemite si nadomestni avto, pojdite do Štanjela ali kam drugam na izlet (morda tudi v bližnjo Italijo) in se sprostite, ker vam bodo resnični mojstri poštimali avto.
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

MareA napisal/-a:Evo, popolnoma se strinjam z big footom! Mojo "staro" 156-ko sem servisiral pri Avto plus v KP. Pa je bilo skozi nekaj. Sedaj jo vozi Mama. Nekaj casa jo je tudi ona peljala k Avto plus. Seznam popravil;
-kupil sem nove monrojeve amortizerje; bumbarji niso dali gumijastih manšet in so amortizerji crknili čez 20.000 km. Dolgo časa smo jih prepričevali, da nekaj ni v redu in da avto ne leži na cesti, kot je nekoč. Uštimali niso ničesar, keš pa so pobrali.
-zamenjali so drog volana, ker je imel malo lufta (mislim, da je slo za cca 350.000 SIT!)
-elektronika "ni hotela" prepoznati ključa; seveda "mojstri" niso vedeli, kaj storiti.
Potem smo šli k Zegi in tako so šle tudi težave z našo alfo. Npr., namesto, da bi zamenjali drog volana, bi bilo potrebno samo malenkost priviti. Tega seveda v Avto plusu "ne obvladajo". Amortizerje smo žal morali zopet zamenjati. Od takrat ni več težav. Hkrati smo naredili tudi mini čip-tuning. Avto sedaj vleče bistveno bolje pri nizkih obratih, pa tudi kakšen arabec več bi se našel v ergeli. Torej? Fantje in deklice, naj vam ne bo žal izleta do Komna. Vzemite si nadomestni avto, pojdite do Štanjela ali kam drugam na izlet (morda tudi v bližnjo Italijo) in se sprostite, ker vam bodo resnični mojstri poštimali avto.
Me veseli, da je tu še ena zadovoljna stranka!
Jaz tudi zelo rad zavijem na izlet do ZEGE, kar tako med vikendom, pa kako proti državi rečemo skupaj... :mrgreen:
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

spada med uradne?

http://www.avtomehanika-jankovec.si/index.htm

drugače bi se lahko naredil sticy: Neuradni servisi
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

hmm..sm sveze peceni slastnik ARjke, pa prov z zanimanjem berem tele vase graje in pohvale.

Zaenkrat res kaze, da Zega prevladuje, resda je malo dalec zame, ampak ce je vredu narejeno, potem tud tam unih 8k za benz pa da mi un poslihta tako kot more..

Drgac sm ga pa enkrat peljal k Cosmosu, tko, brez racuna, pa je neki cistu motorcek prostega teka, pa neki po enmu ventilu brsku, pa je bilo prvih 100km vredu, zdej je pa avto cist v bedu, nism pa zihr da je to on kriv, zihr je se kej druzga odpovedalo..aja, zaracunal mi je neki cez 10k..

nisem v tem poslu in ne vem ali je to za ciscenje motorcka, enga ventila za povratne pline in spric nekega spreja v katalizator veliko ali ne..
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Cuore Sportivo napisal/-a:spada med uradne?

http://www.avtomehanika-jankovec.si/index.htm

drugače bi se lahko naredil sticy: Neuradni servisi
sm ga klicu, resda je bila soboto, vendar mi je tipo zvenel precej tecno..

drgac pa delajo od 8.00 do 17.00 (verjetno imajo vmes eno uro malce)..

ima kdo izkusnje z njimi? Na njihovi strani obljubljano marsikaj, za cene bom pa se sou vprasat..
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

http://www.avtomobilizem.com/katalog/

tuki se vpišejo servisi in se jih tudi ocenjuje.
za AR še ni nobenega vpisa.

na temu forumu se kaj podobnega nebi dalo naresti?
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

v eni temi smo objavl vse mehanike k jih poznamo s emi zdi..
mogoce se pa motim.
Uporabniški avatar
akhaab
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: lj-center

MareA napisal/-a:Torej? Fantje in deklice, naj vam ne bo žal izleta do Komna. Vzemite si nadomestni avto, pojdite do Štanjela ali kam drugam na izlet (morda tudi v bližnjo Italijo) in se sprostite, ker vam bodo resnični mojstri poštimali avto.
se cist strinjam. je pa tud cist lusno sedet na dvoriscu pod drevesom in gledat alfice okrog. Fantje res vejo, kaj delajo. Rispekt!
sapere aude
CAPO
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: PTUJ
Kontakt:

Damijan napisal/-a:
MareA napisal/-a:Evo, popolnoma se strinjam z big footom! Mojo "staro" 156-ko sem servisiral pri Avto plus v KP. Pa je bilo skozi nekaj. Sedaj jo vozi Mama. Nekaj casa jo je tudi ona peljala k Avto plus. Seznam popravil;
Me veseli, da je tu še ena zadovoljna stranka!
Jaz tudi zelo rad zavijem na izlet do ZEGE, kar tako med vikendom, pa kako proti državi rečemo skupaj... :mrgreen:
A bi se dalo dobit kontakt od ZEGE?
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
nejc
Alfa Junior
Alfa Junior

Pelu sm svojo 166 2..4 jtd na servis k Zegi in sem bil ful zadovoljen. Morda niso najcenejši, vendar pa so NAJBOLJŠI
andrejk
Alfist
Alfist

Ima kdo kako izkušnjo s servisom ADRIA PLUS v Novem mestu (so pooblaščeni za Alfo)..

LP.
BONO
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljeni! Moja 156 TS občasno pade v kolaps - motor komaj živi s 500 obrati in to traja kar nekaj časa, de se spet oživi. Pri tem tudi kaj dosti ne reagira na pedal za gas.
Kdo od serviserjev na gorenjskem ali Ljubljani bi to znal najbolje porihtat?
black
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lož

andrejk napisal/-a:Ima kdo kako izkušnjo s servisom ADRIA PLUS v Novem mestu (so pooblaščeni za Alfo)..

LP.
Prejšnji lastnik moje alfe jo je vozu tja in je reku da je bil zelo zadovoljen.Razmišljam če bi jo tud še naprej tja vozu.
Slika Slika Freude Am Fahren
Odgovori
  • Informacija