Imam ogledano alfo 147 2.0 TS, letnik 2002, 60.000 km, crne barve, usnje, 17 col platisca in se nekaj ostale opreme.Vozilo je zelo lepo ohranjeno.Cena pa je 2.500.000,- SIT.Pa me zanima ce je vredna tega denarja?Aja pa se to, kako se obnesejo 2.0 TS motorji in nasploh model 147?
No mislim, da so razlage da pije preveč malo neutemeljene... Moja pije relacijske vožnje 90-100km/h pod 8 litrov, če jo pa priganjaš v rdeče polje je pa normalno da bopije nekaj več, vendar to vrne z preformansom. Avto je nasplošno zelo v redu, pazi na dizelski zvok, kar pomeni zanič variator, razna cukanja, na zračnost v volanu. Dobro poglej, da ni bil razbit. Cena je zelo ugodna, verjetno je avtomobil iz uvoza, preveri realnost kilometrov. Jaz imam podobno, vendar je moja z komplet opremo razen usnja, imam tudi navigacijao, bose ozvočenje.... Septembra lani, ko sem avto kupil sem zanj odštel 3.3mio imel je 18500km, zraven sem se dogovoril za nove gume, servis in še par malenkosti. Uspešen nakup ti želim
Starejša gospa bo prodajala alfo 145, letnik 1996 1.6 cca 120.000km, 1. Lastnica - na voljo tudi original navodila. Brez rje, nikoli poškodovan / barvan