res je da se nkol nisem probal in bi rad...sam mislem da bi 75 1.8IE t bi morala biti zadost(oz prevec) za hondo s2000
tak da ob prvi priliki ko bom probal povem tocno(k to me res zanima k s2000 je edina honda, ki me sploh interesira kok leti, se drzi....)->pa ne pricakovat da jutr ali v kratkem
Dinotti napisal/-a:Upam,da nebo spet kake vroče krvi.Zanima me katera Alfa bi lahko bila konkurenca Hondi S2000 ali Civic type R.Za oba posebej.
hvala
ZDRAHAR. Ker ne voziš ne enega ne drugega je tole čisto brezpredmetno. Ko pa boš imel katerega od zgoraj naštetih pa lahko poveš, pa se gre probat. Je pomoje tle kar nekaj fantov, ki rado pretegno svoje jeklene konjičke.
zakaj so namenjeni? alfa forum ti ze ime pove - izkljucno alfam in ostalim italijanskim avtomobilom, ne pa provokacijam v obliki japanskih rikš. za take stvari je mobisux.
Glej!!Jz sm prisel z namenom,da ugotovim par stvari,ker ste na Alfa forumu strokovnjaki za Alfe,sm mislu,da se lahko tukaj informiram,glede vasih harbatij.O
Ocitno sm se zmotu
Sm pogledu na Top Gear in je res,da je alfa 147 gta hitrejša za 0.9 sekunde.Sam to je men zelo malo v primerjavi kolk velik motor ima Alfa.Če bi obstajala CTR 3.2,pol se pa lahko zamislimo Aja drgač najhitrejši krog ima daleč od GTA...NSX
honde niso slabi avtki, je pa sedaj tesko govorit in primerjat kar tako tja v en dan. s 2000 je ubijalski avto, zal ga nisem vozil, sem pa bil sopotnik. prava primerjava je mozna na kasni cesti ne pa zgolj po podatkih na papirju. trenutno alfa nima dvoseda s tako masinco, da bi bila kos s 2000. vse cestitke, da ste japonci naredili tako zverinco. pri r-typih pa bi se ze lahko govorilo alfam v prid (GTA).
je pa treba zadevo preizkusit in videt v ovinkih, kjer je alfa pravzaprav doma in kjer lahko marsikdaj alfa nadoknadi kaksno sekundo, ki jo izgubi zaradi pospeska.
Moje mnenje je taksno: VSAK NAJ VOZI TISTO KAR MU PASE in provokacije pusti na strani..
g. Dinotti, je pa verjemi to tudi rahla provokacija tudi s tvoje strani. ce te zanimajo karakteristike, ki jih zelis primerjati, so ti na voljo teh. podatki, ki jih pravzaprav lahko dobis povsod. s tem, da napises, kaj je lahko konkurencno hondi xy pa po vsej verjetnosti provociras. to ti je tako, kot da jaz pridem na vas forum in vprasam, ce imajo honde duso, katero hondo lahko po designu primerjas s 147, 156, brero, 159...? ali imate kak avto iz hondinega koncerna, ki lahko konkurira fiatovim ferrarijem. alfa je imela v F1 cel avto in z njim tudi zmagovala, honda mislim, da samo masino itd.
pa se nekaj tako mimogrede: vsak evropejec bi moral voziti avtomobil, ki je narejen v evropi, vsaj z stalisca, da z nakupom ohranja delovna mesta. vsaj potencialno. slovenci za evropske avtomobilcke izdelujemo ogromno vgradnjih in rezervnih delov, japonska je zal za take stvari zelo zaprta. razmisljaj tudi v tej smeri.
DOBRODOSEL na Alfinem forumu in se veliko srecnih km s tvojo hondo.
LP Luka
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)